Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí stehen

Od: nikka odpovědí: 5 změna:

Ahoj/Dobrý den,řeším problém a určitě nejsem jediná ale potrebuji zhubnout stehna, denne cvicim napr 30 min.z toho asi 10 min prestavka, vim ze to je k nicemu. Protoze 15(příští úterý) jedeme se skolou na koupaliste a ja s tim mam problem, (je mi 13) vím ze to je divny psat ale u nas ze tridy jsou lidi terý vsechno davaji pak na interent a jelikoz se mi na zadkuu stali strie to je jeste vetsi super :) tak se koupat uz asi nidy nebudu, jsem proste clovek ktery se za tohle stydi jedou totiz vsechny tridy prosim pomozte mi jak to zakryt. (uz je leto a plavky) by the way vzdycky jsem vazila max do 43 kg ale najednou mi to zacalo byt jedno a ted 50 kg ,162 cm. :(

moje OTAZKA: NEVITE JAK ZHUBNOUT NA STEHNA spis bych sla na dietu mam nejlepsi vztah s moji mamkou takze by mi mohla pomoct ja jsem na cviceni levá.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, vykašli se na rychlý řešení, máš toho spoustu před sebou. Jestli je skutečně co zlepšovat a mamka tě podporuje, tak ti pomůže najít nějakýho trenéra nebo si najdeš videa na youtube, tam je toho spousta. Cvičit určitě zvládneš, na to nemusíš být extra talent, budeš mít dobrý návyky do budoucna a budeš kočka i za x let, než kdybys volila nějaký diety apod. A když to půjde dobře, tak budou vidět výsledky už toto léto/podzim.

hodnocení

2x

Řešíš hlouposti. Stehna nezhubneš, pokud nezhubneš i zbytek těla.

Dietou na 7dní si rozházíš nějakou rovnováhu v těle a na postavě nic nezměníš. Po dietě a po návštěvě koupaliště už nebude důvod hubnout a nastane jo-jo efekt.

Takže nějaká tvoje fotka na internetu tam bude pár dnů a když se k ní všichni vyjádří, tak za týden už si na to nikdo nevzpomene. A i kdyby, tak nebudeš jediná holka se silnýma stehnama.

Vybersi nějaké přednosti místo hledání vlastních chyb. Máš přece vlasy, oči zuby, prsa. Máš všechno, takže buď ráda že jsi zdravá a užívej si mládí.

S mamkou se určitě poraď. Jakákoliv rada z tvého nejbližšího okolí (rodina a přátelé) je lepší, než moje rady na dálku.

No a pokud chceš opravdu zaujmout a být hvězdou z koupaliště, tak zajdi s mamkou do prodejny zdravotních pomůcek a tam si kup stahovací spodní prádlo. Když v tom vyjdeš na koupaliště, tak budeš určitě středem pozornosti. Jako fór by to mohlo tvoje požadavky splnit.

hodnocení

2x

Riesis hluposti, 50 kg je na 162 cm super stihla postava. Co sa tyka rozlozenia tuku na tele, je to dane geneticky, proste ked mas ten typ postavy, kde tuk ide najma do stehien, s tym nic nespravis. Dietu urcite nie, cvicenie ano, je rozdiel mat nepevne stehna alebo vypracovane vratane zadku.

A pribratie zo 43 na 50 kg? Proste zapracovali zenske hormony a menis sa na dospelu zenu, vratane ukladania tuku.

asd1
hodnocení

2x

Za týden stihneš velký kulový. Ale 162/50 je štíhlá postava, tak ty "tlustý stehne" budou jen tvoje představa, moc čumíš do zrcadla.

Všestranně se hýbat aspoň několik hodin týdně a jíst normálně zdravě = štíhlá postava ti vydrží.

Nic neděla a žrát = budeš tlustá koule.

joudic*
hodnocení

2x
za tyden se da stihnout hodne, treba splasknout vyboulene bricho, ale ne stehna, tak rychle to nejde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]