Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se koloběžka vodit

Od: pansvacinka® odpovědí: 7 změna:

uvažuju si koupit elektrickou koloběžku, jenomže:

špek je v tom, že bych na ní jen odsvištěl za město do lesů (cca 10 km max.) a pak se chci jen procházet. Dá se nějak vodit podobně jako kolo? Nebo jak řešit procházení se s koloběžkou?

Dá se koloběžka vodit

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Moje elektronická kolobrnda se vodit dá úplně v pohodě. A dokonce se může použít i speciální program, určený právě přímo pro chůzi.

kicune*
hodnocení

3x

Tak se mrkněte na netu, nebo se poptejte, kde je tam nějaký komerční uzamykatelný střežený prostor. Např. restaurace s vyhrazeným prostorem pro kola. Jsou restaurace, kde jsou k cyklistům velmi vstřícní, nejen že kolo uschovají (za poplatek či úplně zdarma), ale mají třeba na půjčení i pumpičky, základní nářadí, mají na prodej baterky do blikaček a tak.

hodnocení

2x

Koupit skládačku a pak ve vaku přes rameno? Schovat a zamknout někde v lese? Vodit koloběžku si moc představit neumím. Elektrokolo na to program má, ale kolobrnda?

hodnocení

2x
Já mám obyč koloběžku na nožní pohon a ta se teda vodit dá. Pravda, ještě jsem k tomu neměl důvod - člověk je na stupátku psychicky hned o dvacet let mladší, protáhne si většinu těla a záda taky poděkují. A po lepších lesních stezkách je to super.

hodnocení

2x

Ak vas nik neuvidi a dobre ju schovate, staci ju zamknut a zablokovat ovladanie. Sam takto chodim s bicyklom do Tatier alebo Fatry, su tam doliny dlhe 7, 11 a 20 km, asfaltova cesta. Na konci zamknem a pochodujem pesi, zatial nik bicykel neukradol (ani medved).

hodnocení

0x

Zaparkujte si u lesa auto a hoďte ji do kufru.

kare

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]