Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ještě nějakou naději na hokej?

Od: goldeeq odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, je mi patnáct let a už od malička chci hrát hokej, jenže rodiče to nepovolili. Bruslit však umím slušně a za dobu od 8 let, kdy jsem tam přestal chodit jsem vystřídal sporty florball a basketball. Zajímalo by mě, jestli je tu nějaká šance, abych se k tomu mohl vrátit.

Prosím neodpovídejte na to, pokud o tom nic nevíte, nechci si dělat plané naděje, proto se ptám, zda-li je tu nějaká možnost. Samozřejmě nepočítám s tím, že budu hrát za repre, nebo budu v NHL.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jericho
hodnocení

2x

Každý si může jít zahrát hokej na zamrzlý rybník nebo na nějaké kluziště ne?

sirokko
hodnocení

0x

Ne že repre nebo NHL, ale vůbec žádnou registrovanou soutěž. S chlapama se domluvit, zaplatit si zimák a jít si zahrát, to tak max.

Hokejisti se učí bruslit dřív, než umějí chodit.

asd1
hodnocení

0x

Rekreačně v pohodě, ale na vyšší soutěž zapomeň, ty roky dohnat nejdou ani kdybys měl supertalent a dřel co se do tebe vejde..

liska5
hodnocení

0x

Jsou místa v republice, kde se hrají amatérské soutěže. Chlapi z okolních obcí sestavují týmy a trénují na hokejové turnaje. A boje jsou to opravdové. Výsledky bývají v okresních novinách. Určitě by ses uplatnil. Chce to zjistit, kde takové party jsou a přidat se. Někdy jsou to mužstva firem, podniků ap. Nepíšeš odkud jsi. Mám v Praze příbuzného, co takové partě dělal kapitána a domluvil pro ně Japonsko na výročí Nagána a opravdu tam letěli zahrát si s místními.

Byl jsem jednou na OP v hokeji, "vesnická" liga.. očekávání veškeré žádné (ale hrál tam kolegyně syn, tak jsem se šel s rodinou podívat).
K mému překvapení byla úroveň zápasu neskutečně vysoká, až na rychlost a fyzičku, prakticky profesionální hokej. Střídání, gólmani, přihrávky, kombinace. Jasně, byl tam (bez legrace) jeden bývalej hokejista vedle druhého.
liska5

A s takovýma si zase dobře zahraje, protože přesně nahrajou. A kluk může taky mnohé okoukat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]