Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych si pořídit trochu nějakou kvalitnější elektrokoloběžku, která mne při 79kg uveze do kopečka a má nafukovací kola s dobrým odpružením. Nechci za to zase platit nějaké horentní sumy nad 20tis.Kč, ale tak cca.do 16tis.Kč. Řidičák nemám, tak jen o síle výkonu v rozmezí 500-1000W. dle vyhlášky. Máte nějaký tip, kde zrovna teď mají nějaké slevové akce nebo kamenný obchod za super cenu v poměru-kvalita-výkon?
Znal jsem jednoho dobře stokilového pána, který denně jezdil do práce cca. 10 km přes Brno na této koloběžce. Jednu dobu jsem o ní také uvažoval. Nájezd na nabití 30-45km je reálný a záleží na typu cesty a samozřejmě váze člověka.
Já nakonec nekoupil, protože v tu dobu se uvažovalo o totálním zákazu v Brně. A dnes tam zase mají všechno rozkopané (netuším jestli ještě nebo už zase). Asi si pořídím nějakou bez elektriky, skládací do autobusu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.