Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi,
jelikož mám 3 roky po 30ce, a také se rád najím, začalo mi růst bříško. Chci se ho zbavit, tak jsem omezil jezení a také sladké (můj velký hřích), a pořídil si eliptický trenažér DOMYOS. Je to pro mě ale španělská vesnice, co se týká cvičení. Četl jsem několik informací na internetu, ale jsem z toho zmatený, a proto se chci zeptat vás, jak často na něm cvičíte, jaký si volíte trénink, proč na něm cvičíte - hubnutí, fyzička apod. Co se týká programu na hubnutí, na ten nemám výdrž, tak cvičím program SOFT, nejmenší zátěž. Je sice na 30 minut, ale já již po 4 minutách nemohu - dýchání v pořádku, ale bolí nohy. Vždy udělám pauzu cca 1 minutu, a jdu opět "běhat", takže z 30 minut je asi 45 minut Chci se zeptat, zda to je špatné, že si musím dávat minutové pauzy, nebo to mám "přežít" do konce? Ještě podotýkám, že běhám pomalu (47-54 otáček za minutu, ke konci jsem dal i 60 za ovšem kratší výdrže), ale nechci se odrovnat, a aby mě to nakonec neodlákalo.
A jsem také nekuřák, ale výdrží to je, jako kdybych vykouřil 50 cigaret denně
A chodím každý sudý týden do práce pěšky, tj. 5,7 km denně od pondělí do pátku, nemůže to mít špatný vliv na cvičení, resp. na nohy?
Děkuji za vaše odpovědi.
Lukáš S.
ja mam téměř profi trenažer TUNTURI , před 10 lety stál 15 tisíc, dnes bude o 5 ůitrů dražší a říkám si že za ty prachy mohl být ještě bytelnější...osobně bych doporučil veslovací stroj CONCEPT II, který se blbě shání a je každý měsíc dražší...ale věř mi že tě to doma přestane bavit a stroj tio bude překážet...DOMYOS jsou vyhozené peníze...brzy ho vyhodíš, protže tio to bude překážet...
lepší je permanentlk do fitka, najdi si fitko s veslovacím strojem a trenažery a kup si permanentku na púl roku uvidíš zda te to bude bavit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.