Nejste přihlášen/a.
Vodní nádrž Rozkoš, s nadsázkou též přezdívaná Východočeské moře, je vodní dílo na potoku Rozkoši v Úpsko-metujské tabuli. Podle rozlohy je osmou největší přehradou v České republice.
Pojedu asi na rozkoš (české moře), kde jsou vhodné místa jako volně přístupná pláž pro člun, tedy možnost dojet co nejblíž k vodě, nezpoplatněné?
jezdí se po severní nebo i jižní rozkoši?
díky za feedback
Koukla jsem na Mapy.cz, nádrž Rozkoš přístaviště a ukázalo mi to jižní část. Je tam i dlouhé sypané molo. Když jsem dala z letadla, tak na jihu bylo více lodiček. Najděte si nejbližší město Infocentrum IC, a když jim napíšete nebo zavoláte, máte to nejlepší. Ono totiž může nastat cokoliv a třeba se pak situace změní, např rekonstrukce něčeho na břehu...
Asi bude nejlepší zeptat se na adrese oddílu jachtingu Čes.Skalice. Píšou, že sdružují všechny jachtaře a poskytují i ubytování. Ti poradí určitě. Budou vědět, jak to tam chodí, kam se smí a kam ne.
Našla jsem na Kde lze plout s motorovým člunem. Vyhodilo mi to mapku ČR s označením vhodnýci ploch. Rozkoš ano 25 m od břehu a do rychlosti 25 km/hod.
Zřejmě tu na Poradně nikdo není, kdo by znal detailně pobřeží. Já bych si našla kontakty na půjčovnu lodí a šlapadel Rozkoš, nebo Autocamping Rozkoš, případně ten jachtařský klub v Čes. Skalici a ptala bych se, kdo mi poradí, kde mohu volně bez poplatku nastoupit plavbu. Ti lidé, co to tam provozují, co tam jezdí, snad znají okolí a jak to tam chodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.