Nejste přihlášen/a.
zdarec lidi.
ještě taková otázka. podle čeho si mám vybrat značku kola. jak to tam chodí. to je jedno jakou značku(esli author, rock machine, merida...) neb lišej se nějak v kvalitě? páč nevim do jaký značky mám jít.
dík za odpověd.
¨mějte se
zdarec.
Authora nebrat? ako proc. ja sem si prave myslela,ze Author je jeden z nejlepsich. ale Merida je tady slusna. kolo z hypermarketu? NIKDY. to bych byla magor.
jo a hele co si myslis o ty akci a kolech v Mauntfildu? sem tam byla se jenom na to juknout. no a nevim. jsou tam znacky Medison... moc bych tomu neverila nevim no. co myslis?
diiiiikkk :]
zdarito clovicku.
ok. no cena. hm hm zajimaci otazka. no nejdriv sem myslela, ze kolo do 10 tisic. jenze kdyz sem pak videla ceny... tak do 15 tisic i s vybavenim. vic fakt nejdu.
hm jenze ted fakt jeste prachy nemam. takze to musim odlozit. a strasne me to stveeeeeee. ja sem mela horaka. [takovou tu klasiku, ten zaklad] no jo jenomze nejakej trotl mi ho ukrad asi pred mesicem. fakt KRIZEEEEEE.
a pak je tady jeste druhej zadrhel. a to je druh kola. horsky nebo trekovy? ja fakt nevim. jezdim tak ze: po cyklostezkach,cykloturismus[hrady,zamky], po meste, ale taky vjedu nekam do lesa, do parku, i na poli se ocitnu. fakt jako nevim. a neumim se rozhodnout. pan prodejce v jednom cyklosportu mi rek, ze u toho horskyho si muzu menit plaste, ze je jako viceucelovy.plast na silnici, do terenu... fakt nevim jak se mam rozhodnout.
co mysli?
dikec:]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.