Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 13 a už 3. rok hraji závodně florbal (předtím jsem ho hrála 2 roky jen rekreačně). Jelikož jsem dnes měla trénink po hodně dlouhé době (covid), kdy jsem doma florbalku ani nevzala do ruky, tak mi bylo jasné že jsem půlku věcí zapomněla. Hnedka na hřišti (hráli jsme venku) jsme měli s týmem dribblovat, hokejový dribbling umím celkem dobře ale ten florbalový mi teď dělá problém navíc přitom hokejovém ani nezvládnu koukat jinam než an míček takže techniku umím ale neumím se s ním pohybovat a koukat okolo sebe. To by byl první problém a chtěla bych vás poprosit jestli byste mi tady někdo nemohl poradit jak se to pořádně naučit.
A druhý problém je že nám trenér řekl, že se máme naučit triky s florbalkou (nabrání míčku, házení s míčkem...), jenže já nevím jak se to naučit. Míček naberu, ale házet si s ním neumím nejspíš ještě nemám takový cit v rukách.
A jestli někdo hrajete florbal nebo jste hrál prosím napište mi nějaké typy a rady.
Předem děkuji za odpověd a omlouvám se za případné gramatické chyby.
Na YouTube nejdeš spouta tutoriálů . Chce to pak hodně trpělivosti a trénku (stačí doma). Škoda že ses tohle neučila, když tréninky nebyly možné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.