Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Potřebuji poradit.
Před třemi týdny jsem při cviku prsních svalů s protilehlými kladkami pocítil ostrou bolest pod pravou lopatkou, zhruba v místě kde končí zadní trapéz. Asi týden jsem pokračoval ve cvičení a přerušil jsem trénování až ve chvíli kdy jsem z důvodu bolesti nemohl spát. Vysadil jsem na deset dní a požíval antirevmatika na tlumení bolesti. Mám za sebou dvě cvičení a zjišťuji, že v bicepsu pravé paže jsem ztratil víc než 50 % síly. Taktéž při cvicích na ramena (hlavně zadní delty) výkon poklesl příliš znatelně. Navíc jsem na objemu bicepsu ztratil cca 1cm a opticky se celá pravá horní část trupu zdá být přitáhlejší k tělu oproti levé straně. Je problém zatnout pravý biceps a při cvičení se nedostavuje pocit napumpování. Pokud máte někdo s něčím podobným zkušenosti budu rád za jakoukoli radu. Dík
Upalovala bych přinejmenším za nějakým dobrým fyzioterapeutem, resp. dobrý rehabilitačním pracovníkem, ale ještě lépe k ortopedovi. Laicky mi to připadá jako někde "bloklé" žebro, ale fakt nejsem lékař. A to, co popisujete, je podle mého fakt záležitost pro odborníka - antirevmatiky jste utlumil bolest, přesně jak říkáte, ale co její příčina? Ta možná odstraněná ještě není.. Neváhejte. Já měla nedávno problém se zády a jeden "hloupý" obratel způsobil takové bolesti... škoda slov. Fakt doporučuji odbornou pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.