Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvičení 45min

Od: fitgirl odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, mám problém s tím, že když při cvičení vydržím jen 40-45min a pak už jsem úplně mrtvá...vždy před jím buď snídani nebo si dávám malou svačinu v podobě jogurtu nebo šunky s cottage. I tak nevydržím cvičit celou hodinu, takže cvičím většinou ještě 20min odpoledne, což zvládám bez problémů. Cvičím většinou celé tělo (na konci nebo hned na začátku hiit a poté posiluji s vlastní vahou). Je možné, abych vydržela cvičit celou hodinu a nebo to mám prostě nechat a cvičit jako do teď 45dopoledne+20odpoledne. Nakonec bych měla ještě jednu otázku- Je lepší každý den cvičit celé tělo i cardio anebo každý den něco (leg day, kardio, břicho...)? Předem děkuji za odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Cvičit každý den všechno je nesmysl, zvláště pokud se bavíme o silovem cvičení. Svaly potřebují regeneraci, jinak fungují čím dál hůř.
Jeden den kardio, druhý silové cvičení a jde to střídat. V neděli určitě už nic. Jinak to nelze dlouhodobě zvládnout, jedině zmírnit tempo.
Uvidíte, že méně je více.
fitgirl
hodnocení

Děkuji za odpověď! Ikdyž třeba cvičím ruce jen 10min denně, je tedy lepší si vyhradit den jen pro ně a třeba břicho?
fitgirl
hodnocení

Protože si nedokážu představit den jenom kardia, bylo by toho hrozně a asi bych to nedala. Takže je pro mě lepší to střídání (třeba jeden den 10min ruce, 30 břicho, nohy 15, kardio 10 a další zase 15 ruce, 15 břicho, 10 nohy a 20 kardio) i tak je to pro svaly velká zátěž?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]