Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jednou dávno jsem nasbíral asi 180 golfových míčků teď nedávno na mě vykoukli tak by mě zajímalo jestli se dají nějak prodat.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zbys*
2x
Každé zboží má svého kupce.Ale toto se možná dá možná prodat na bazoši nebo na podobných portálech.Ale výdělek bude menší než čas a starosti s prodejem.Nikdo kdo opravdu hraje nekoupí použité míčky,kde je každý od jiného výrobce a jinak opotřebovaný.
Kupte jeden bag no name bazarových holí a i s míčky to darujte děcáku.Budete s tím mít míň starostí a dobrý pocit.Děcka už si green postaví samy.
Kupte jeden bag no name bazarových holí a i s míčky to darujte děcáku.Budete s tím mít míň starostí a dobrý pocit.Děcka už si green postaví samy.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]