Každé zboží má svého kupce.Ale toto se možná dá možná prodat na bazoši nebo na podobných portálech.Ale výdělek bude menší než čas a starosti s prodejem.Nikdo kdo opravdu hraje nekoupí použité míčky,kde je každý od jiného výrobce a jinak opotřebovaný. Kupte jeden bag no name bazarových holí a i s míčky to darujte děcáku.Budete s tím mít míň starostí a dobrý pocit.Děcka už si green postaví samy.
Na tréninky by je někdo užít mohl.. též jsem narazila na mnoho inzerátů na netu se sesbíranými míčky, když jsem začínala s golfem. Většinou se prodávají po více kusech. Cena záleží na značce, k čemu je určený,jak moc je míček hraný.. V klubech je neodkoupí,tak zbývají fakt jen ty inzeráty
Tak si najděte nějaký blízký golfový klub a těm, co tam budou, je nabídněte. Dobrý den, dříve jsem golf.míčky sbíral, teď je chci prodat. Za kolik myslíte, že udám jeden...Nemáte zájem? Bude to tak od 10 d 50 Kč/ ks? Koukni na bazary, co stojí hrané míčky.
Je dobré vědět, co to je za míčky. Když jsem byl kdysi na kurzu golfu, tak nám říkali že pro nácvik odpalu, kdy se to střílí ve velkém, se používají jakési obyčejné. A pro vlastní hru nějaké lepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.