Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nordic Walking hole

Od: topta® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jaké hole na nordic walking byste mi doporučili. Nechci žádné levné nekvalitní šmejdy, za kvalitu si rád připlatím, ale nevyznám se v tom. Je lepší mít hole nastavitelné nebo s pevnou délkou? Určitě chci odpružené (antishock), ale dál nevím podle čeho vybírat. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slupka*
hodnocení

0x

Byla jsem na nordic walkingu s instruktorem a chytlo mě to. Ptala jsem se, jaké by doporučil hole, prý Gabel nebo Leki. Nakonec jsem si koupila levné z Tchiba, ale je to šunt, měla jsem poslechnout instruktora.

patronka*
hodnocení

0x

Dopoučuji podívat se server " severskachuze.cz", je tam i instruktážní video a úplně všechno co potřebujete vědět, včetně vybavení.Chodit seversky je nádhera.

mirek*
hodnocení

0x

Dobrý den, antishock není vhodný pro nordic walking hole. 2 roky chodím s holemi Leki používám pevné i posuvné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]