Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s hlasem

Od: gg* odpovědí: 2 změna:
Chtěl bych vědět jak mít co nejrychleji silnější hlas jsem v deváté třídě ale na hodně místech slyším takové to máš hlas jak holka, mluvíš jak holka nebo když chci nahrát zvukovou zprávu tak buď zním jak fakt holka nebo jak deseti leté děcko a chtěl bych s tím něco udělat jako jestli mi neporadíte nějaké cvičení stravu cokoliv abych alespon zněl o pět let starší to znamená že abych zněl jak deseti leté dítě tak abych zněl fakt jako patnácti letý člověk ani řvát dobře neumím nebo jsem např šel vedle kamaráda tak jsem promluvil to bylo před třemi letmi což jsem měl hlas o poznámní slabší a díky mému hlasu dostal úplný záchvat smíchu já si to špatně nevezmu on je fajn a navíc on ten hlas byl fakt takový že jsem byl i rád že tomu někdo nadává a třeba mi jak se říká bůh udělí lepší.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Jestli jsi patnáctiletý, tak ještě nemusíš mutovat. Znamená to, že ještě dost porosteš. Zatím se příliš neprojevuj a počkej. Brzy se Ti bude sám měnit hlas.

liska5

Jinak v jakémkoliv dotazu je pro pochopení potřeba rozdělit text na věty!

Byl jsi dvanáctiletý chlapec před třemi lety... a ne letmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]