Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat byla jsem na kole a když jsem dojezdila zacely mi bolet kolena už jsem to jednou takhle po kole měla a myslím si že je to pricinnou toho že mi to kolo je už malé tak se chci zeptat nevíte co by bolest zmirnili(prasek proti bolesti nepomohl)
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
stir®
0x
max*
0x
Doporucil bych jezdit jen z kopce, kolena pak opravdu netrpi. Hehe
Ne, ted vazne, na zapade Cech, mi jeden mistni rikal, ze je uplne nadseny z noveho elektrokola, vyjede s nim asi 18 km do kopcu a pak sjizdi 30 km. Udela si paradni kolecko, ktere by uz dnes neujel, je v prirode, no proste super.
Nejezdete pres hranu, asi nemate zrovna musi vahu ani natrenovano.
Na klouby je dobre pit jablecny ocet s vodou nebo caj z bobkoveho listu.
Ne, ted vazne, na zapade Cech, mi jeden mistni rikal, ze je uplne nadseny z noveho elektrokola, vyjede s nim asi 18 km do kopcu a pak sjizdi 30 km. Udela si paradni kolecko, ktere by uz dnes neujel, je v prirode, no proste super.
Nejezdete pres hranu, asi nemate zrovna musi vahu ani natrenovano.
Na klouby je dobre pit jablecny ocet s vodou nebo caj z bobkoveho listu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]