Dobrý den, chci se zeptat byla jsem na kole a když jsem dojezdila zacely mi bolet kolena už jsem to jednou takhle po kole měla a myslím si že je to pricinnou toho že mi to kolo je už malé tak se chci zeptat nevíte co by bolest zmirnili(prasek proti bolesti nepomohl)
Nastavit sedlo do správné výšky,(při sešlápnutí v sedě musí být noha skoro rovná jen mírně skrčená popř. vyměnit kolo za větší. Při šlapání volit lehčí převody, tedy šlapat s větší frekvencí a nešlapat silově.
To se poddá, chce to nejezdit přes hranu a hlavně dobře nastavit sedlo jak výškově, tak předozadně. Když se tak dívám kolem sebe, tak lidi prostě neví...
Doporucil bych jezdit jen z kopce, kolena pak opravdu netrpi. Hehe Ne, ted vazne, na zapade Cech, mi jeden mistni rikal, ze je uplne nadseny z noveho elektrokola, vyjede s nim asi 18 km do kopcu a pak sjizdi 30 km. Udela si paradni kolecko, ktere by uz dnes neujel, je v prirode, no proste super. Nejezdete pres hranu, asi nemate zrovna musi vahu ani natrenovano. Na klouby je dobre pit jablecny ocet s vodou nebo caj z bobkoveho listu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.