Nejste přihlášen/a.
Máte ho nerovnoměrně vytahaný (asi silná jedna noha) .Já bych ho vyměnil.Nebo ho změřte šuplerou
něco tady: old.hsk-cycling.cz/...
jj, různá délka článků "každý pes jiná ves"
Ještě bych ho nechal.. Měnim při 133,0
132,4 je prakticky nový řetěz, pak se rychle zajede na ca 132,6-132,8, to drží dlouho a pak jde rychle na 133 a víc..
Někdo mění při 132,8, ale to mi přijde zbytečně brzo.. Měrky jsou taky tak, ale to má důvod spíš komerční aby se prodávaly řetězy
Při měření napnout - ano, musí se tahem vymezit vůle v čepech
jo, to je asi ideální řešení. Ale jsem línej to furt přehazovat, radši přežiju těch pár km střílení :D
Ozubení jde i přebrousit a pak je kazeta jak nová, dělali to tu kluci v nástrojárně v dobách nedostatku kazet + nuda v práci.
petr00: kazeta na MTB vydrží cca 10tis km (měkomu i více), je tedy otázka kolik toho ročně najedete a zda má vůbec smysl se tím zabývat. 10tis km je pro 80% běžných majitelů kol záležitost na 10-20 let..
jo, ojetá kazeta s novým řetězem střílí, ale s lehce vytahaným už ne. Ostatně o to jde s tim překousnutím prvních pár kilometrů kdy si to sedne - řetěz se rychle vytáhne o jednu dvě desetinky a to už stačí aby nestřílelo.
132,8 nestřílí ani na hodně vymačkaný kazetě, takže místo výměny kazety můžeš brát řetězy od cyklistů a dojíždět je.
Prvních pět řetězů měnit brzy, uložit a pak tu sadu točit podruhý = dlouhá životnost kazety a neni problém se střílením na začátku. Ale je to dvojnásobek výměn řetězu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.