Chci se zeptat ohledně spojitosti testosteronu a mohutnějšího těla někde jsem se dozvěděl že větší a mohutnější a vyšší a silnější postava je následkem většího množství testosteronu v těle během puberty mě je 15 a jakoby když se kouknu třeba na svoje zápěstí tak to radši rychle dám pohled na své bicáky co jsem si naposiloval a teď jsem zjistil že strava jako např jedna cibule denně může zvíšit testosteron každodenně o 300% tak to zkusím dnes jsem sežral první a moje výhoda je ta že mě něco pálivého nevadí a když něco pálí tak to ignoruju a jím to dál. Nevíte někdo něco o tom jakou to má spojitost a jestli mi může testosteron pomoct kdyby jste se někdo rozepsal tak bych byl rád já mám rád textovky.
V cibuli je Zn, ale velmi hodně je ho v plodech moře. V těch mořských potvorách.. V tom, co je dostupné, je ho nejvíc v dýňových semínkách.
Obecně víc testosteronu mají sportovci. Testosteron v pubertě způsobí u kluků růst svalové hmoty, postupnou změnu postavy na chlapsky hranatou, růst vousů, chlupů, genitálu i hrtanových chrupavek /ohryzek/, kde jsou natažené hlasivky / kluk mutuje/. U každého nastupuje puberta jindy. To máme v genech. Její nástup znamená zpomalení růstu do výšky. Kvalitní výživa a pohyb tvorbu testosteronu podporují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.