Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testosteron v pubertě

Od: 128100128101 odpovědí: 4 změna:
Chci se zeptat ohledně spojitosti testosteronu a mohutnějšího těla někde jsem se dozvěděl že větší a mohutnější a vyšší a silnější postava je následkem většího množství testosteronu v těle během puberty mě je 15 a jakoby když se kouknu třeba na svoje zápěstí tak to radši rychle dám pohled na své bicáky co jsem si naposiloval a teď jsem zjistil že strava jako např jedna cibule denně může zvíšit testosteron každodenně o 300% tak to zkusím dnes jsem sežral první a moje výhoda je ta že mě něco pálivého nevadí a když něco pálí tak to ignoruju a jím to dál. Nevíte někdo něco o tom jakou to má spojitost a jestli mi může testosteron pomoct kdyby jste se někdo rozepsal tak bych byl rád já mám rád textovky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanakr
hodnocení

1x

Nevím, jestli cibule pomůže. Ale radím užívat zinek, zinek je pro mladého muže nejdůležitější minerál, který zvyšuje hladinu testosteronu v krvi.

128100128101
hodnocení

Zinek beru beru 5mg denně jakoby v doplňku stravy

ladis*
hodnocení

0x

Vůně cibule:

lepší jak špenát

liska5
hodnocení

0x

V cibuli je Zn, ale velmi hodně je ho v plodech moře. V těch mořských potvorách.. V tom, co je dostupné, je ho nejvíc v dýňových semínkách.

Obecně víc testosteronu mají sportovci. Testosteron v pubertě způsobí u kluků růst svalové hmoty, postupnou změnu postavy na chlapsky hranatou, růst vousů, chlupů, genitálu i hrtanových chrupavek /ohryzek/, kde jsou natažené hlasivky / kluk mutuje/. U každého nastupuje puberta jindy. To máme v genech. Její nástup znamená zpomalení růstu do výšky. Kvalitní výživa a pohyb tvorbu testosteronu podporují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]