Nejste přihlášen/a.
Zdravim, rad bych kdyby mi nekdo poradil jak casto a co cvicit aby jsem mel konecne alespon trosku vyrysovane brisni svaly a treba i zbytek cloveka. Cvicim kazdy den cca 30 minut (i kdyz musim priznat, ze jsem mel nedavno kvuli nemoci mesicni pauzu) jak lehsedy tak kliky, nekdy i beham, ale zda se ze nic nefunguje. Mam vic behat nebo neco jineho? Kazdopadne se mi nechce brat zadne tablety ani nic podobneho. Dekuji moc vsem, kteri mi neco poradi.
pro vyrýsované břicho je nutné mít minimum podkožního tuku... cvičením na břicho obecně neshodíte. Dost možná máte břišní svaly už dávno ve skvělé kondici jen to není vidět
jinak mě ještě napadlo, že po 3 měsících bývá vidět změna a po půl roce je se s čím chlubit... cvičení obden je akorát, častější může být kontraproduktivní (při posilování).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.