Chtěl bych se zeptat jak mít širší kosti: trpím tím že mám extrémě úzké kosti je mi 15 let takže by se s tím dalo něco udělat sice jsou moje kosti extrémě pevné na to jak jsou úzké to jsem si jednou osvědčil když jsem v dílně dělal kladivem které je přímo obří a já strašně velkou ranou tím obřím kladivem dostal do malíčku a ten maliček jsem měl na kusu železa a kdybych tam tal místo toho prstu železnou tyč tak by se samozřejmě ohla ale tady neřeším co moje kosti vydrží ale jak je mít alespoň o 1 až o 2 cm širší jakože co se dá dělat jestli je vhodné třeba brát 3g - 4g vápníku deně a to s vitamínem d atd nebo jak já se totiž pokusím o to brát abnormálnì množství vápníku a jiných doplňků a třeba to pomůže.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.