Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustálý hlad

Od: leona odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, poslední dobou mě trápí neustálí hlad. Ikdyž se hodně najím, pořád bych si ještě něco dala. Za den přijmu cca. 1700kcal, hlídám si i bílkoviny. Cvičím 6x týdně 60minut a každý den chodím na procházky rychlou chůzí. Nevíte, jestli to má s tím spojitost nebo mám prostě jen nějaké období.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nepočítej kalorie a jez tak, aby jsi neměla hlad. Podle čeho sis určila, že za den sníš 1700 kcal? Je to dost málo...

leona
hodnocení

Kalorie si občas počítám v kalorických tabulkách. Někdy sním mnohem víc někdy trochu míň.

Měla bys jíst minimálně 2000 kcal a nevím, jestli takhle hodnota odpovídá tomu cvičení, co děláš 6x týdně. BMI máš 18,49, tj. podváhu. Měla bys přibrat, takže je nesmysl, abys měla příjem kalorií odpovídající hubnutí. Pokud není tělo rozhozené (což snad není Tvůj případ zatím), tak samo pozná, co potřebuje. Takže když máš hlad, tak potřebuje víc. Všímej si toho - nestává se Ti, že máš třeba po cvičení chuť na ovoce a mléčné výrobky (bílkoviny)? Zkus pár dní jíst co se Ti zachce, tak aby ses nasytila a uvidíš, jestli Ti bude líp. I to posilování pak půjde lépe.

leona
hodnocení

Dobře, děkuji
leona
hodnocení

Po cvičení ani ne, ale třeba k obědu jsem schopná sníst 2 velká masa, dát si dezert a za hodinu klidně další svačinu

Tak si to dej, jak vidíš tělo chce bílkoviny, pak něco sladkého a vstřebá to tak rychle, že za hodinu chce ještě něco dalšího. Pak nebudeš mít hlad dalších pár hodin.

leona
hodnocení

To ja si rada dam, ani nemam na vybranou, protoze nemam tak silnou vuli. Jen ostatni clenove rodiny na me koukaji jak na velkeho hladoveho vlka, protoze tolik toho nikdo z nich nesni *smich*

Toho si nevšímej, máš asi o dost větší fyzickou aktivitu než ostatní.

molly
hodnocení

2x
Nevím kolik vám je, kolik měříte a vážíte, co cvičíte... Ale 1700kcal není zas tak strašně moc. Tedy je možné že tělo má vážně hlad. Mně 1700kcal nepokryje ani bazál
leona
hodnocení

Je mi 17 let. Cvičím převážně podle Pamely Reif (youtube). Videa střídám takže každý den alespoň jeden-dva HIIT, potom posilování
leona
hodnocení

Měřím 156cm a 45kg.

hodnocení

2x
Za 2,5h na kole spálím víc, než Vy za den sníte.
Kdybych jedl jako Vy, už jsem mrtev.

donaldik
hodnocení

2x

Jste mladá ve vývinu, měla byste mít 50 kilo, tím nepřiměřeným sportem, počítáním kalorií si spíš ubližujete a navíc, je zimní období, tělo cítí chlad a potřebuje se zahřát. My češky jsme nastavené být krev a mlíko, což u Vás stejně neprojde.

Možná, že nemáte ani menses, takže tělo volá SOS.

hodnocení

1x

Máš v pořádku štítnou žlázu? Kontroluje se odběrem krve u praktického lékaře. Hyperthyreoza způsobuje hlad, hubenost..

+ je ti pořád teplo a potíš se.

leona
Ano mám, nedávno jsem byla na kontrole

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]