Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení obvodu kola na tachometru

Od: simona odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

koupila jsem si computer na kolo (mám koloběžku) a ten mi nenabízí nastavení obvodu kola?

Jak mi tedy vypočítá ujetou vzdálenost?

Manuál není v češtině a moc mu nerozumím.

Děkuji a přeji hezký den

Simona Tomčíková

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Některé cyklopočítače-tachometry obvod kola znát nepotřebují (s GPS).

Ale co máte za typ, to nevíme. Budete se tedy s námi muset podělit o přesný typ vašeho zažízení a zjistíme Vám to.

hodnocení

0x

Skuste naskenovat / odfotit navod, potom ho uploadovat na google drive a tam mate volbu OCR a nasledne prekladac. Alebo to dajte sem, prelozime.

k2

A nebude jednodussi sem napsat typ tachometru?

simona
hodnocení

West biking 20 WLS :)

WEST BIKING LED vodotěsný počítač na kolo bezdrátový 5 jazyků na kole Odometr Stopky Rychloměr 2.1in počítač na kole

Velikost: 6,0 * 4,4 * 1,5 CM / 1,73 * 0,24 * 0,59 palce

Hrubá hmotnost: přibližně 93,2 g

Použití: MTB silniční kolo

Baterie: CR2302 knoflíková baterie * 1

Montážní poloha: řídítka

Vysílací vzdálenost: maximálně 60 cm / 23,62 palce

Funkce: Podsvícení, Multifunkční, Snadné použití

Počítač vyrobený z kvalitního materiálu s jemným zpracováním, je lehký, přenosný, odolný, vodotěsný, odolný vůči vysokým a nízkým teplotám.

Obrazovka je zářivá a jasně zobrazuje čas, průměrnou rychlost, maximální rychlost, vzdálenost atd.

A podpora pěti jazykových systémů: angličtina, němčina, Francie, holandština, Espanol

Vyndejte baterii, chvilku počkejte..

A potom Vám naskočí (u drtivé většiny těchto zařízení) blikající údaje k nastavení (čas, obvod kola..).

simona
hodnocení

Děkuji.
Nejde o to, že by tachometr nenabízel nastavení,...to už jsme nastavovali několikrát, ale neptá se na obvod kola.

A on Vám to Ťong Li dodal bez jakéhokoliv návodu? Většinou u těchto jednoduchých zařízení bývá list papíru s pár kroky nastavení..Neznám tachometr, který by obvod kola neumožnil zadat..

Po vyndání baterie prvně bliká volba km/h či míle a potom obvod kola..

simona
hodnocení

Děkuji vám mnohokrát, informace, že jako první se na těchto computerech nastavují km a obvod kola nám pomohla. Nerozumněli jsme zkratce.

Vážím si vašeho času !

Hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]