Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty na běh

Od: ez odpovědí: 5 změna:
Jsou boty Adidas deerupt vhodné na běh? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maylin*
hodnocení

0x
Pokud budete běhat na tartanu, jsou docela fajn, ale na venkovní běh v terénu bych vám je nedoporučovala kupovat. Jinak vypadají moc pěkně, mám je taky, ale síťka se po pár týdnech používání začala trhat.

hodnocení

0x
To je "hezká" teniska na běžné nošení, nikoliv běžecká bota..

runner*
hodnocení

0x

Ja bych si takove boty nekoupil ani na chozeni, natoz na beh. Skoro mi prijde, ze moje prvni maratonky, ktere jsem pred 35 lety vyfasoval a ktere byly vyrobene v ZDA Partizanske poskytovaly lepsi ochranu a oporu nez tohle. Dnes mate mnoho moznosti koupit kvalitni bezecke boty. Samozreme zalezi kolik a kde toho nabehate.

hodnocení

0x

Tyhle boty jsou juniorky a pro občasné proběhnutí. Za necelých 1500 toho od nich nemůžete moc čekat.

hg
hodnocení

0x

Pokud trváte na značce Adidas tak musíte do jiné cenové kategorie, aby to bylo i na běhání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]