Nejste přihlášen/a.
1) Dobrý den, Chci začít doma posilovat a chci Vás poprosit o radu. Když budu mít dvě jednoruční činky a lavici, obejdu se bez dlouhé (2 metrové) tyče na bench-press? Čili je bench (tlaky na prsa) s jednoručkami, stejně přínosný jako bench-press s dlouhou tyčí? Mockrát děkuji
Já doteď posiloval ve venkovní posilovně, ale měl jsem tam problém s posilováním bicepsů, protože schyb (přitáhnutí se) udělám jen jednou, tak mě zbývaly pouze přítahy na nízké hrazdě (vypadá to jako obrácený klik, nebo jako schyb s nohami opřenými o zem), proto bych chtěl činky, hlavně kvůli bicepsům. Díky moc za rady
Zkus si koupit expander a dělat shyby s ním. Ten přítah na nízké kladce děláš podhmatem nebo nadhmatem? Na biceps by to chtělo podhmatem. Jinak ty shyby Ti půjdou za pár dní. Zkus vyskakovat do přítahu a pomalu se spouštět, dělat několik sérií, i kdyby si udělal jen ten jeden...
S expanderem také můžeš cvičit bicepsy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.