Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mít větší bicáky a hrudník

Od: petrrr* odpovědí: 3 změna:
Zdravím, před 3 měsíci jsem se rozhodl, že konečně provedu něco se svou vyhublou postavou, a tak jsem se rozhodl ke cvičení, teď už dokážu udělat přes 100 kliků a 50 sklapovaček avšak to stále není na mě vůbec vidět, když se podívám jediné co se mi během čtvrt roku podařilo bylo přibrat 1,25 kg a to jím kvalitně bílkoviny a tím jsem přibral na celkových 59 kg což je pod normálem o 15 až 20 kg. A to vážim 182 cm a je mi 17 let. Nemáte někdo nějaké s rychlím nabíraním svalové hmoty?
Díky, za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jelikož jsi tzv. "kost a kůže" , tak se ty svaly nemají z čeho vytvořit. Musíš nabrat nějakou váhu (objem), ze kterého pak ty svaly budo vznikat. Ale to je celkem komplexní problém, jak to dělat správně a pomůžou ti s tím třeba ve fitku.

ortiesl
hodnocení

0x
Jak vždy říkal můj kolega z posilovny: na podvozku od trabanta tatrovku nepostavíš. Snad chápeš, co tím chci říct.

hodnocení

0x

Nechci dělat reklamu na Aleše Lamku, ale on je sakra dobrý *palec*
Inspiruj se a sleduj ho. ( Více na ytb. )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]