Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr čelovky

Od: stanous46 odpovědí: 7 změna:
Zdravím
Jakou čelovu byste mi doporučili. Na běhání, běžky a turistiku.
Lehkou s kvalitním světlem a vydrží.
Děkuju

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nalehko.cz - tam mají lehčí čelovky pro sportovní využití i obyčejnější. Výběr není velký, nicméně, co mají v nabídce, mají sami odzkoušené nalehko.com/... Fenixy - vyšší třída, proto dražší.

Pro noční sporty i něco takového pod7kilo.cz/...

hodnocení

0x

Tahle je prej dobrá.

hodnocení

0x

Já mám na práci tuhle, ale na sport se asi moc nehodí.

hodnocení

0x

Objednal som z Aliexpresu, ceny su okolo 10 az 25 USD, davam do toho akumulatory 18650 z rozobraneho NTB aku packu. Vydrz niekolko hodin, na pochodovanie lesom potme staci. Aj do jaskyne to stacilo. Tu sa bud predava to iste, co na Ali, akurat s 200% prirazkou alebo znackove vyrobky, tiez drahe.

Skuste obchod "hedeli official store", zrejme vam staci aj zakladny model z cipom XHP 70

Teraz cakam na dodanie XHP 100, cena 25 usd

hodnocení

0x
Čelovek jsem už vyzkoušel hodně a tohle je zatím nelepší co jsem měl.
Malinká, svítí perfektně, velká výdrž, 2x18650 aku.
a.aliexpress.com/...

Suhlas, akurat tie ich aku nebrat, lepsie je zohnat si vlastne. Cinske aku su dobre aj zle, treba citat recenzie. Oblubeny trik je do puzdra 18650 dat nieco malicke a zvysok kvoli vahe dosypat pieskom. Kupit sa daju samozrejme aj kvalitne,kde deklaruju spravnu kapacitu.

asd1
hodnocení

0x

Něco z Alíka. To co tady koupíš za litr, tam je za tři dolary... Kvalita o moc horší neni, mám špatnou zkušenost jak s Petzlem, tak BD i Fénixem, zjistil jsem že v reálu je to srovnatelné s čínou a už mě přestalo vyhazovat prachy za "značku".

Když už drahou čelovku, tak domácí Lucifer, to neni jen přeprodej značkou, ale tady se i vyrábí resp. montuje. Ale za ty prachy se to nevyplatí, stejnou službu udělá čelovka za 20 dolarů a záložní za 3 (na důležité akce kde je světlo zásadní je jedno i sebelepší světlo chyba a druhé nebo i třetí záložní je nutnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]