Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Zhruba před 2mi měsíci jsem byl na operaci slepého střeva. Neměl jsem žádný problém. Třetí den jsem šel domů z nemocnice a za 14 dní mi vytáhli stehy. Chtěl bych už začít sportovat, ale nejsem si jistý zda je to dobrý nápad. Mám v plánu zase začít trénovat salta, přemety a pod.. na to je ještě asi brzo že? Kdy s tím můžu zase začít? A můžu si jít zahrát aspon Bowling?
Díky za odpovědi.
M.
Ahoj. Martine, o tomto se poraďte se svým lékařem. Ten dokáže posoudit Váš zdravotní stav nejlépe. Nebojte se informovat a zeptat se. Každý člověk a každé tělo je jiné a myslím si, že by bylo krajně nezodpovědné Vám v tomto radit od klávesnice. Mohlo by Vám to více uškodit, než prospět. Nic se nemá uspěchat. To je alespoň můj názor. Přeji hodně zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.