Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdyz můžu začít sportovat po slepáku?

Od: martiz* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

Zhruba před 2mi měsíci jsem byl na operaci slepého střeva. Neměl jsem žádný problém. Třetí den jsem šel domů z nemocnice a za 14 dní mi vytáhli stehy. Chtěl bych už začít sportovat, ale nejsem si jistý zda je to dobrý nápad. Mám v plánu zase začít trénovat salta, přemety a pod.. na to je ještě asi brzo že? Kdy s tím můžu zase začít? A můžu si jít zahrát aspon Bowling? :)

Díky za odpovědi.

M.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Řekl bych, že jsi na sebe přespříliš opatrný - bowling i salta můžeš dělat zcela bez problémů... ;)

Já nosil 50 kilo na rameni třetí den po poněkud rozsáhlejším řezání břicha (jizva něco pře 20 cm)...

:-D

hodnocení

0x

Ahoj. Martine, o tomto se poraďte se svým lékařem. Ten dokáže posoudit Váš zdravotní stav nejlépe. Nebojte se informovat a zeptat se. Každý člověk a každé tělo je jiné a myslím si, že by bylo krajně nezodpovědné Vám v tomto radit od klávesnice. Mohlo by Vám to více uškodit, než prospět. Nic se nemá uspěchat. To je alespoň můj názor. Přeji hodně zdraví.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Opravdu záleží na aktuálním zdravotním stavu. Rovněž je rozdíl, zda byla operace provedena laparoskopicky nebo klasicky.

Salta, přemety - to bych se opravdu bála. Ale nejjednodušší je zeptat se přímo Vašeho lékaře.

lidus*
hodnocení

0x

Dříve se říkalo nejdřív za 2 měsíce, uvědomte si, že vidíte jen ránu na povrchu a co je skryté nevidíte. Lékař jistě poradí lépe.

martinaa*
hodnocení

0x

Bowling je v pohodě, ale se salty bych nespěchala. Bězná rekonvalescence po slepáku je měsíc až dva, teprve potom se hojí i vnitřní stehy. Samozřejmě pokud je vše bez komplikací a vše se dobře hojí.

Měsíc bych ještě dělala jen lehčí pohyby:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]