Všechny významné zimní turistické cíle jsou zavaleny turisty. Jsou střediska, kde už parkoviště pokračující podél silnic reguluje policie. A přitom jsou nádherná místa v méně profláklých kopcích, kde půjdete sami zasněženou krajinou. Jen bacha, nešlapte do běžkařských stop.
Jestli to schválí, tak bude max vzdálenost od domu 15km ale možná Klaus bude proti Ale vážně, před rokem to sem lidi navozili z italských hor a teď to berou zkratkou. Smutné...
To by mě zajímalo, jak to chtějí kontrolovat. Jestli podle espézetek, tak se mám na co těšit. Na jednom autě mám libereckou a na druhým pražskou. Akorát mě kontrolovali naposledy před pěti lety, prej nejsou lidi, čico.
motak
Přesně, to je takový problém vydržet chvilku doma? Vždyť to ještě není ani rok...
Jít na Sněžku je dost široký pojem. Máte vcelku na výběr: Velká Úpa - Portášky, Pec, Pomezní Boudy. Naplněnost parkovišť je otázkou štěstí a momentální konstelace.
doplněno 09.01.21 14:50:
Jinak to jde i z polské strany a je to asi i nejblíž
Ministr Blatný už řeši už plné hory s krizovým štábem.Tak se může stát že za 3 dny bude na všech přijezdech do hor stát vojsko a tanky...Tím už otázka pro Vás bude neaktuální.(Berte to jako humor)
Ale jsem sám zvědavej co za opatření vrchnost vykoumá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.