Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje v ČR džitotovka? Případně kde?

Od: anonymka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, ráda bych věděla, jestli v České republice existuje a dělá se džigitovka (nebo také trickriding) a případně kde. Našla jsem článek o kaskadérské skupině caballos a ranči caballos, ale když jsem hledala webové stránky, nenašla jsem. Nevím jestli se za tu dobu skupina už rozpadla a ranč přestal existovat, protože články a zmínky o tom jsou už 10 let staré. Tento sport se mi hrozně líbí a ráda bych ho dělala nebo alespoň viděla na vlastní oči. Vím, že něco takového existuje v Americe a Kanadě, ale tam se asi nedostanu.
Děkuji za případné odpovědi, budu za ně moc vděčná!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x
No jasně, Michal a Jakub Bednářovi, jezdí (nebo jezdili) v Boskovicích. Blbli takhle už jako malí kluci, už jako děti vystupovali v akrobatickém ježdění a dnes je to živí a vystupují i v zahraničí. Na FB Michala jsem našla fotky z vystoupení z roku 2016, kde bylo vidět o speciální sedlo na džigitovku a z roku 2020 záběry z vystoupení Vinnetou v Boskovicích. Taky skupina Merlet to dělala. Džigitovku jsem viděla v ČR naživo, dokonce i když to jela holka, ale co si budem říkat, spíš takhle blbnou chlapi. Kromě dokonale zvládnuté jízdy na koni a dokonale ovladatelného koně, který při tom cvála velmi rychle a musí sám udržet rovný směr a vyrovnat se s jednostrannou zátží, je třeba od jezdce notná dávka fyzické síly. Dobrou průpravou je pro džigitovku voltiž.
doplněno 03.01.21 11:46:

Martiv Povr šije sedla na džigitovku a jezdí ji, před lety jsem ho viděla naživo.

Natálie Bednářová

haraldosagency.org/...

No zkrátka hledejte, džigitovka se pořád v ČR jezdí.

lucka5
hodnocení

0x
Ano existuje když zadáš na fb Ranch Orient tak by ti to mělo najít ale nevím jestli to je přesně co hledáš. Vedou i tábor. Vystupovali i ve šiklivě mlyně. Když na yt zadáš sikland trikovka tak ti to najde
lucka5
Jménuje se to sikuluv mlýn 2020 triková show
lucka5
Tady ještě posílám ig
Existuje v ČR džitotovka? Případně kde?
liska5

Není to Šiklův mlýn u Boskovic?

Není. Je to Šiklův mlýn přibližně mezi Novýn Městem na Moravě a Bystřicí nad Pernštejnem, u Zvole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]