Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oplati se koupit tohle kolo?

Od: karel97 odpovědí: 4 změna:
Dobry den chtel bych sve pritelkyni 164 cm vysoke 55kg vazi chuda postava, oplati sa kupa tohto bicykla na reakreacne vyuzitir trosku do hor a bezne uzivani? sport.bazos.sk/... Dekuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to kolo v té nejnižší cenové kategorii (i když bylo nové).

Vypadá ale velice zachovale a moc na něm ježděno dle fotek nebylo.

18" rám mi připadá zbytečně vysoký (já mám 19" a měřím 182cm). Dle mne by vaše přítelkyně měla mít rám 17" (byť to záleží na geometrii konhkrétního kola).

Jestli se to vyplatí nebo ne..Na občasné "sem tam" ježdění párkrát za rok, to snad i možná ano. Na sportovní a náročnější ježdění nikoliv, to v žádném případě.

id
hodnocení

0x

Mám stejnou výšku jako vaše přítelkyně, o 7 kg více. 18"rám mít nemohu, při jízdě m bolely záda, potřebuji 16 - 17".

jizdnikola.net/...

asd1
hodnocení

0x

Na běžné ježdění OK, za ty prachy to je hodně drahý - stará plečka, asi v použitelným stavu (nutno vyzkoušet - ložiska kol zatuhlý bovdeny, ohlá přehazka, nutno nový špalky brzd, vidle vakl v uložení apod., Pokud je OK, tak za 100 euro by to možná stálo... Velikost neřešim, možná to bude moc velký..

Doplnit zátky do řídítek!

farm
hodnocení

0x

Jako dámské se nehodí: Je to Horác s tlustými pneu = víc se nadře a na "dámu" s příliš vysokým rámem. V první řadě je hmotnost kola: Kolik váží? (Není uvedeno, jen že jde o hliník)

Jako dámské se hodí: Barvou. Počtem převodů. Odpruženou vidlicí - ta sice na váze přidá, ale přidá i na pohodlí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]