Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych několik otázek k aplikaci STRAVA:
1) Když se mobil vyndá z kapsy a je v ruce, měří to hůř? Třeba tím, že se mobil hýbe dozadu dopředu, když je v ruce.
2) Dá se nějak nastavit, kolik se má uběhnout a pak aby se to vypnulo?
Děkuji
Nebo neznáte nějakou lepší aplikaci? Potřebovala bych, aby šlo exportovat .gpx soubor, aby se to po určité vzdálenosti samo vypnulo, hlásilo uběhnutou vzdálenost, čas a ideálně i rychlost.
A ještě prosím, nevíte co dělat s chodidlem, když bolí po běhu? Při něm ani moc ne, jde to rozběhat/rozchodit. Je to ze špatné klenby po delším nechození/nebáhání? Už jsem to jednou měla, pak to samo přestalo. Pauzu teď mít nemůžu, byla zavedena distanční výuka TV, potřebuju každý den určitou vzdálenost + pak něco na čas, s čímž mám problém, ale teď jsem zjistila, že je to vina té aplikace.
Asi jsem to špatně napsala, myslím, aby se dalo nastavit že se chce uběhnout třeba 10 km a pak, aby mobil dal vědět, že to už je.
Mezi telefonem v ruce a v kapse/batohu jsem nikdy nezaznamenal výrazný rozdíl. Upozornění po určité vzdálenosti Strava myslím umí pouze v placené verzi, Endomondo asi taky. Já to neřeším, prostě se občas podívám na aktuální vzdálenost.
Já zjistila, že když se koukám, tak mám v rychlosti hrozné "zuby" a když ke konci vezmu telefon do ruky, abych na tu vzdálenost viděla a stopla to v pravou chvíli, tak zrychlím a vůbec to není vidět.
Zkontroluj si v nastavení, jestli nemáš u Stravy povolenu úsporu energie. Nějaké kolísání je ale u záznamu z mobilu běžné - podívej se na moje záznamy, mám to tam taky.
Teď jsem si všiml, že v nastavení záznamu (Record - Settings) si můžeš zapnout hlasové upozornění na vzdálenost (Audio cues), ale je tam na výběr maximálně každý kilometr...
Dobře, děkuji. Jen jedna noha pod kotníkem. Když dám chodidlo do špičky a zakroužím, tak tam něco skřípe. Dvakrát jsem měla boty na tenis, jednou trekingové boty. Zítra zkusím běžecké.
Děkuji, napravím to. Od půlky srpna do půlky září jsem v těch tenisových naběhala přes 330 km a až na pár puchýřů ze začátku, které pak zmizely, to bylo v pohodě, tak jsem je považovala na "vyzkoušené" až až.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.