Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyzioterapeut - vystouplé lopatky

Od: anonymni* odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Je mi 15 let a již před nějakou dobu se potýkám s problémem, že mám vystouplé lopatky. Od mala sportuji a cvičím, každopádně začal jsem to řešit zhruba před rokem. Podíval jsem se na pár videí na YouTube a podle nich začal cvičit ty lopatky. Po nějaké době se to zlepšilo, ale pořád ne do optimálního stavu, teď už se to snad ani nezlepšuje a tak se chci zeptat, zda-li, když chci za fyzioterapeutem musím první ke svému lékaři, který mi následně vypíše žádanku, nebo mohu přímo k nějakému fyzioterapeutovi? Děkuji za odpovědi :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Rovnou se objednej na rehabilitační oddělení. Lékař tam Tě vyšetří a předá fyzioterapeutům ke konkrétním cvičením a procedurám.

Výborné je lezení - na žebřiny, na stěnu nebo plazení po zemi. A shyby nadhmatem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]