Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte zkušenosti s magnetickým rotopedem HS-2080 Spark?

Od: pampeliska odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

chtěla bych se zde zeptat někoho zkušeného, kdo se alespoň trochu vyzná v rotopedech. Vybírám si dar k Vánocům a nerada bych potom byla zklamaná. Sháním nějaký rotoped v cenové relaci tak do 5 500 Kč max. Vic opravdu ne. Našla jsem několik značek, ale vzhledem k mojí malé výšce (155 cm *hi*) by mi více vyhovoval nějaký s posuvným sedadlem i dopředu. Dívala jsem se i na různé recenze a dle toho jsem se také rozmýšlela. Našla jsem jeden, který by mi docela i vyhovoval, vypadá bytelně, ale bohužel nevím, jaká bude pak realita *smich* jedná se o hegen.cz/... co myslíte? A nebo ještě tento skluzavky.cz/...

Děkuji za cenné rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pampeliska
hodnocení

Zdroj prvního ještě jednou, všimla jsem si, že odkaz nefunguje.

hegen.cz/...

hodnocení

0x

Drtivá většina těchto zařízení skončí po pár dnech jako trošku dražší držák na prádlo.

doplněno 11.11.20 17:09: Tak to gratuluji, já se věnuji sportu jen 35 let. A právě proto, že dělám hlavně cyklistiku, bych si tento přístroj (v této cenové kategorii) opravdu nekoupil.
pampeliska
hodnocení

Wow a ty máš snad nějakou věšteckou kouli, nebo co, že jsi tak chytrej? Když nemáš co k tématu, tak nepiš takový chujoviny. Neznáš mě a nevíš o mně nic, ani to, že se aktivně věnuji sportu již několik let. Chtěla jsem jen poradit, takže čabas

mate59
hodnocení

0x

Kdysi jsem měl magnetický rotoped z Kauflandu,jezdil jsem na něm 2 roky skutečně moc intenzivně / denně 2x,byli to desettisíce kilometrú/ dokud mě s tím manželka nevyhodila.Pak jsem začal běhatZa ten čas jsem měnil 2x klínový řemen a ložisko,jinak na něm nebylo co pokazit,vylepšil jsem si jen sedadlo.Měl 8 stupňú zátěže,stál asi 2500 Kč.Myslím, že podobný by vám určitě stačil.Rotopedy budou v akcích v lednu,až lidi začnou mít ty předsevzetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]