Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu, sháním bundu pro manželku něco jako je na odkazu v příloze. Delší jako je na foto ( trochu kabátová ) ale aby měla vodní sloupec a prodyšnost alespoň 15 000. Bude ji používat 2x do roka na lyže a jinak na procházky a výlety. Díky za pomoc
Kde bundu sehnat nedokáži odpovědět, ale poprosím vás, znovu zvažte,zda je pro vás vhodná na lyžování. Za mne je bunda nevhodná, je dlouhá a tmavá. Dnešní sjezdovky jsou jako výlet kominíků v černé barvě. Kapuce není oddělávací, kapuce s přilbou dělá neplechu, zadržuje sníh a studí do krku. Je třeba, aby paní byla vidět i v mlze , ne jen na sluníčku. Skipas snad jen do rukavice s kapsou. Tohle je opravdu vycházková bunda do hezkého počasí.
Děkuji za názor, já ji to říkám taky že tahle není zrovna ideální i když moc nelyžujeme. Říkal jsem že s ní muže tak akorát za pěkného počasí do Kauflandu. Hledal jsem něco vhodnějšího ale marně a když už jsem našel tak to byla nějaká značka na B přesně nevím a stála kolem 23 000 Kč , což jsem hodně rychle zavrhl.
Bund je dost. Pokud chcete bundu do 2000,- Kč jako je v odkazu, tak je najdete v Lidlu, sloupec vodní 10 000. Určitě vám to stačí, v dešti se asi nebudete prohánět po sjezdovkách. Namátkou jsem vybrala
Další dražší náhodný výběr se sloupcem 15 000
Děkuji za odkaz, z lídlu určitě ne ale ta druhá by šla , menší prodyšnost než jsem chtěl ale uvidímě zda se bude líbit, děkuji , cenovou hranici mám 7000 max 8000 kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.