Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S jakým sportem lze začít ve 20 závodně

Od: zuzana* odpovědí: 6 změna:

Ahoj ;)
Je mi 20 let a hrozně ráda bych začala s nějákým sportem závodit, soutěžit nebo aspon někde vystupovat. Dříve jsem dělala akvabely (takže mám základní prupravu gymnastikou, baletem). Ráda bych začala se sportem co kombinuje moderní tanec, balet, šálovou akrobacii,... Už jsem se dívala na nějáké taneční školy, které mají různé kurzy, kde spojují různě balet, moderní tanec, trocha gymnastiky atd...
Kurzů pro dospělé je docela dost, ale nikde jsem se nedočetla, zda je možné být u nich v nějákém "klubu" a závodit, vystupovat za ně. Takže se ptám, zda nevíte o nějáké tanečné škole, kurzech, klubu v Brně, který poté jezdí i na závody, vystoupení atd. Vše samozřejmě pro dospělé lidi. Díky za rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Tak to vidím tak na šachy

hodnocení

5x

Nedejte tady na hloupé odpovědi a hledejte jinak: zadal jsem na vyhledávač google taneční sport Brno i taneční kluby v Brně, a našel jsem dokonce několik. Pokud byste chtěla i něco jiného, tak nejjednodušší je opravdu běhání. Zdaleka samozřejmě ne dálkové běhy a maraton, ale začít se dá z mála, z pouhých pár km rekreačního běhu. Začít si běhat pro radost a pro kondici, tu ostatně potřebujete i při tanci. Navíc existuje po celé republice spousta běžeckých závodů od nejkratších až po vytrvalostní a na všechny chodí mimo výkonnostní běžce a běžkyně i spousty pouze kondičních a rekreačních, a dobře se baví. Tak to můžete taky zkusit. Śeznamy běhů najdete na webech např. bezvabeh.cz, behej.com, ceskybeh.cz a dalších, v oddíle termínovka. Tak hodně štěstí, radosti, úsměvů a zdraví !

hodnocení

2x

kulturistika

hodnocení

1x
Takových sportů, které lze začít ve 20 letech, je velmi málo. Mezi nimi budou třeba extrémní dálkové běhy, maraton a půlmaraton a to bude téměř vše. Z technických sportů v podstatě žádný, to máte zpoždění tak 12-15 let.

fugass*
hodnocení

0x
Noooo, nějakou průpravu máte, ale vězte, že vás dokáže 16tiletý trénovaný sportovec převálcovat. Znám takové...např 25tiletý namakaný atlet začal s boxem, no a 16tiletý 60kg chlapec ho tam srovnal že se nestačil divit. Ale nechci Vám brát iluze, musí Vás to bavit a tom to nejspíš bude. Placky si odnesou ti co dřou od mládí, ale sem tam nějaký úspěch na 100% zahřeje.

zuzana*
hodnocení

Díky za odpovědi, ale ptala jsem se na nějákou taneční školu, kurzy,.. v Brně, kde se poté dá i jezdit na soutěže či vystoupení. Placky si nutně odvážet nepotřebuju, stačí mi i nějáká vystoupení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]