Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém přibrat

Od: panl odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, mám problém nabrat na váze, nejím pravidelně, nesnídám, chodím pozdě v noci spát, ale když jsem pravidelně jedl a zkoušel jsem chodit spát dřív, nepřibral jsem skoro nic, používal jsem doplněk stravy (pangamin) nic. Doktora jsem ještě nenavštívil a plánuju, že se k němu asi půjdu kouknout, nemám moc chuť k jídlu, chuť k jídlu dostávám pozdě večer, to bych snědl všechno ale přes den vůbec, jenom na sladké dobroty a sušenky a tak, už skoro dva roky mám stejnou váhu, za tu dobu se to zvedlo o málo, momentálně vážím 56 kilo a je mi 17 let skoro už 18, nevím kolik přesně měřím ale mělo by to být kolem 180cm, na takovou výšku je to dost málo a trápí mě to. Koukal jsem po internetu a že by to mohl být problém se štítnou žlázou (hypotyreózou), nespavost a mírný třas rukou, ruce se mi trochu třesou, přes den jsem unavený, ale možná kvůli tomu že chodím spát pozdě v noci... pocit chladu, chladný jsem dost ale nějak mi to nevadí, nohy a ruce mám studené a matka se vždy diví jakto že jsem vždy tak chladný, nemám rád teple místa a horké počasí. Tím že chodím spát pozdě v noci také stávam pozdě odpoledne, kolem 1-3 hodiny odpo. Nevím co dál tak projíždím internet, a píšu na různé stránky s nadějí že najdu řešení mého problému.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Odpovídáte si sám. Pravidelně nejím, nesnídám, přes den sušenky, spánek a celá životospráva úplně naprd. By se mi taky třásly ruce, kdybych nejedla. Vy se snažíte své tělo ve vývinu vyhladovět. Nehledala bych onemocnění, i když na preventivní prohlídky asi chodíte, a začala normálně a zdravě jíst. Vy do sebe musíte dostat denně minimálně 112g bílkovin, aby mělo tělo z čeho budovat svaly.

hodnocení

0x

Začni dělat nějaký sport, nejlépo posilování (pro začátek vlastní vahou) - naroste Ti svalová hmota, která je těžká, vyhládne Ti, unavíš se.

Uprav si pomalu spánkový režim. Když budeš fyzicky vytížen, měl bys být unavený dřív. Nebo si dej budíka, ať nevstáváš tak pozdě. To nemusíš jít do školy (resp. k pc na online hodiny)? To Tě rodiče nechají chodit spát ráno?

Zkus se donutit snídat - začni třeba tím, že sníš je banán nebo jiný kus ovoce a pak navyšunj porci do normální. To, že nemáš celý den hlad může být způsobeno i tím, že nesnídáš.

Navštiv doktora - možná před tím, ale zkus vylepšit svůj režim, z tohothle by se doktor zděsil. Nemáš nějaký psychický problém?

michalverner
hodnocení

0x
Napíšu jak jsem to měl já.Výška 190 váha od 18 do 25 okolo 70 Kg.Tenkrát jsem si začal počítat kalorie na kalorických tabulkách na internetu a začal samo-domo cvičit.Tenkrát jsem to chtěl hned a tak jsem to přeháněl.Dostal jsem se na 115 Kg svalstva bez posilovny.Mohu vám říct že ze začátku mi bylo fakt zle z toho co musím sníst.Někdy jsem i zvracel,ale chce to vydržet a donutit se.Také jsem si myslel že to nejde ale jde.Nedoporučuji to přežírání jak já ale když to budete dělat s rozumem tak to půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]