Zdravíčko. Cca 3 měsíce zpět jsem měl úraz kolene. Přesněji řečeno propadl jsem střechou, nicméně jsem to rozchodil a druhý den se neměl žádné potíže. Asi po měsíci jsem vyběhl prudký kopec,mírně se mi smýkla noha a potom to začalo dost bolet.. koleno bylo oteklé, nemohl jsem ho zcela narovnat a ani zcela ohnout a bylo nemožné si na koleno kleknout. Cca měsíc jsem to rozcházel a obtíže vymyzely. Ale občas to hlavně v noci bolí, vnitřní strana kolene, trne a jako by se mi v koleni někdo hrabal prsty. Je na to zázračná mast? Cviky? Stahovat to? Děkuji
Nemusíte na pohotovost, každá nemocnice, kde fungoje ortopedie, má i ortopedickou ambulanci. Tam prostě zajděte, nejspíš udělají rentgen a vyřeší to. Bez ortopeda se asi budete jen trápit...zkušeností s tím mám ze sportu něurekom.
Netvrdím, že je to zázračná masť jak požadujete. Já už se dva roky neobejdu bez mastičky pro závodní koně. Když to pomůže koňovi, tak proč mně ne, že jo? To mi tvrdil veterinář. Je to na klouby, šlachy a vazy. Co vás konkrétně trápí vám napoví lékař, ale mastí si neublížítě.
Hlavně udělat rentgen a ortoped zhodnotí. Běžte na pohotovost do nemocnice na ortopedii a ohlaste to jako akutní. doplněno 12.10.20 13:06: Čekací lhůty u ortopedu bývají dlouhé, proto mě napadla pohotovostní služba v nemocnici. doplněno 12.10.20 13:07: Ale asi by vás též vzali hned při akutní bolesti v koleni. Doma nic nedělejte, mohl byste si ublížit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.