Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabrat svaly bez posilovny?

Od: peta* odpovědí: 17 změna:
Zdravím,
mám asi blbou otázku, ale proč se nezeptat... Chci něco udělat se svojí postavou - chci být namakanej s buchtama na břiše ani mít ramena přes celý záda.
Stačilo by mi nabrat jen na objemu svalů.
Je mi 17 let, měřím 189cm, vážím 58kg a i když mám poměrně velkou sílu, tak na to prostě nevypadám. Kamarádi co mají čas chodit na celý odpoledne do posilovny a když to trošku přeženu, tak mají ruku jak já nohu, jsou se mnou třeba v páce vyrovnaní... ale jak říkám - vypadám jak tintítko.
Poradíte někdo prosím jak bych s tím mohl něco udělat BEZ POSILOVNY?
Díky, za radu.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já se zeptám možná hloupě ale proč si myslíš že musíš vypadat jako ostatní? S tvou výškou jsi jako parádní basketbalista.

Nepotřebuješ svaly, na to se vykašli a taky hlavně se vyhni steroidúm a dalším pitomostem. Je to jen moje rada, já sám v tvých letech mel cca 170 cm a 55 kg. A věř mi že svaly nehrají roli.

A pokud ti jde o to že se chceš zalíbit holkám tak svaly jsou to nejmenší, jde o charakter a povahu (zlatokopám je to jedno)

Buď svůj :)

pet32
hodnocení

2x

Vy byste mél přibrat celkově, 58 kg je opravdu málo. Bez posilovny, leda činky, posilovat doma s vlastním tělem. Dobrý je pilates. Mně osobné se muži s pekáčem na břiše nelíbí, ale to je můj názor. Nesrovnávejte se s jinými, jestli je váš otec vysoký a hubený, budete to mít po něm. Nebo přiberete později.

motak
hodnocení

1x
A mas teda čas cvičit nebo ne?

re4zon
hodnocení

1x
Zjisti si neco o posilovani. Kdyz to delas spravne, tak nemusis byt nikde pul dne, staci ti 3-4x tydne 1-2 hodiny. Posilovnu nepotrebujes vubec. Sezen si jednorucni cinky a muzes prakticky cokoliv odcvicit doma.

hodnocení

1x

Stačilo by posilování doba - kliky, něco na břicho. Můžeš si také pořídit hrazdu/jít na hřiště. Na ní můžeš dělat shyby, cviky na břicho... Stačí třeba 20 min obden a svaly na rukou, zádech narostou rychle. S Tvojí váhou budou vidět i ty břišáky za chvíli.

jenda2*
hodnocení

1x

Nikdy bez práce nic nevyroste. Nikde a nikdy. Kde jste na takovou hloupost mohl dojít? Ani anabolika s obrovskou dřinou v posilovně ještě nezaručují očekávaný růst svaloviny.

gordon

nikdy nerikej nikdy

genetika už to umí

Jak nabrat svaly bez posilovny?
jenda2*

Diskuze je o lidech. Nic o cvičení nevíte a děláte chytrolína. To je genetika a pochybuji, že se tazatel narodí ještě jednou a modifikovaný. Trocha uvažování neškodí...

hodnocení

1x
Hlavně zacni pořádně jist, protože i bez svalů je to malá váha. A svaly neporostou, když si stále v deficitu ve stravě. Jist a cvičit.

senior
hodnocení

0x

Jedině anabolika na růst svalů.

Ovšem čím víc narostou svaly, tím víc zakrní mozek.

liska5

Takovému klukovi radit anabolika je nezodpovědnost. I velcí sportovci si tím způsobili zdravotní provlémy. Šlacha nevydrží sílu přebujelého svalu a je náchylná k utržení.

Stačí, aby si uvědomil pravidlo: Funkce tvoří orgán... Maximálně k tomu pestrou stravu.

senior

Tak snad umí číst a vyhodnotí druhou větu.

Nemyslete, že o této možnosti chlapec v 17 letech nic neví a něco si na internetu už o tom nepřečetl.

Nepodceňovat.

liska5

Druhá věta zní, jako humor. Jako by to zlehčoval.

Vymlouvat kraviny klukům je třeba opakovaně. Vidím u svých vnuků, že kolikrát je to, jako hrách na zeď.

senior

Chce svaly bez posilovny. Ale už nenapíše, jestli bude cvičit doma.

To by měl chlapec doplnit.

Jinak jak se tu uvádí - cvičení + strava. On to ví, ale nemá čas, nemá peníze na trenéra nebo se mu nechce makat? Jak se má dobře odpovědět, když nenapíše dobře dotaz a neraguje na již vložené odpovědi?

Ale budiž, možná, že nemá přístup k internetu, odjel někam na neděli.

Samozřejmě, že moje první rada ve 22.57 byla nadsázka, jak si lze domyslet z druhé věty.

liska5

Poradí i tělocvikář. Tak rodiče mohou mít kontakty. Za nás posilovny nebyly, hrálo se do tmy plno her. A domácí cvičení podle internetu taky pochopí.

gordon
hodnocení

0x

tak pokud chces svaly tak predne musis zacit vic jist aby se mely z ceho tvorit.--specialne bilkovin -- vajicka jsou dobry, nebo kure, banan

s takovou vahou si zrejme prave vysel z koncentraku.

pokud chces mit svaly -- musis zvedat TEZKE VAHY v malych seriich. Kdyz budes zvedat male vahy ve velkych seriich tak se maximalne vyrysujes ale vetsi svaly moc mit nebudes

me abych byl namakany tak staci chodit do posilky ob den na 1-2 hod, a cvicit " 5x5 stronglift" + nejake dalsi, kdyz se chci zamerit na urcitou sval. skupinu.

dalsi moznost je chodit ven na ty cvicici hriste pokud je mate ve meste, nebo si koupit vlastni sadu cinek pokud mas doma prostor + penize.

pokud ti nevyhovuje ani jedno tak cvic s vlastnim telem..rika se tomu kalisthenika. Problem je, ze to zere spoustu casu a clovek pri tom musi skakat jak opice na 300 ruznych cviku.

Me vyhovuje si dat pouze tech 5 stejnych cviku po pěti a mam klid.

hodnocení

0x

Kupte si toto a posilujte,svaly určite narastú: hornbach.sk/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]