Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zranění ruky

Od: petrg odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Dnes jsem ošklivě spadnul na kole. Zalehnul jsem ruku a jelo se na rentgen. Ten byl vpohodě jen celej doškrábanej a spálenej. Ale teď tu ruku nemůžu narovnat, jakoby mi to tam kost blokovala. Když se o to pokusím tak to neskutečně bolí a pak dál ani nejde. Je to kvůli tomu že je to natažené nebo je možné že byl rentgen chybný?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Nejvíc bolí naražená okostice, ta inervovaná a prokrvená blána, která kryje kost. Drobné cévy v ní se potloukly a uvnitř vznikla modřina. Stejně tak je zhmožděné kloubní pouzdro a ten otok tlačí a fixuje kloub. Nic násilím nerovnej. Chce to čas a klid. Chladit, Voltaren nebo jiný gel z lékárny, dobrý je kostivalový. A teď tabletu na bolest.

hodnocení

3x
Tak ono naražení bolí často víc, než zlomenina. Teoreticky rentgen může být špatný, nebo špatně vyhodnocený, ale asi bych počkal nějaký den, než začnete dělat závěry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]