Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velký zadek, stehna, střední lýtka, jinak ok

Od: jajoun odpovědí: 19 změna:

Ahoj všem,

mám takový problém se svou postavou. Měřím 167cm,vážím 52kg, je mi 21. Od pasu nahoru mám postavu pěknou, vypracovanou, sice mám vypracovanější břicho a ramena, ale to je moje úchylka :). Ovšem zadek mám poměrně velký (ani ne tak do šířky, ale vystouplý), stehna úděsná a lýtka střední, celkem ucházející. Už nevím, co mám dělat. Hraju korfbal, chodím běhat, na kolo, brusle, jumping, tanec, zařazuju posilovací cvičení zejména na tyto problémové partie...

Je pravda, že značná část ženského pohlaví v naší rodině má poněkud "koňský spodek těla", ale přece se s tím něco dá dělat, jen nevím co.

Díky všem

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanulka*
hodnocení

1x

Ahoj,

rada je v tvojí hlavě.Měla jsem stejný problém.Stále se kontrolovala a otáčela, jestli se někdo nedívá, že mám velký zadek.Kluci říkali elinda krásná a já tomu nerozuměla :)

Zjistila jsem ,že jablíček je více než "hrušek" a že se mi vlastně víc líbí tvarovaný pas s pozadím.Vychrtlá tyčka- na ni se věší dobře akorát šaty *ua*jinak nic.

Chtělo by to dát si do hlavy něco jiného .Proti větru se nedá jít :)

H.

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Předpokládám že jsi děvče. A nemám pro tebe dobrou zprávu. Postava je z části dána životním stylem a z části geneticky. Zřejmě to druhé bude tvůj případ. Mám několik známých, které dělaly co mohly, ale bohužel - vosí pas a zadek jak valach. Ale co, hodně chlapům se to líbí. *palec*

jajoun
hodnocení

Ano, jsem dívka. Klukům se to možná líbí, mě neee :(

1jara*

Sportem nabíráte svalovou hmozu, která se projevuje na hýždích.

STaci najit nekoho kdo umi v realnem case menit casti DNA a mas vyhrano...geny bohuzel nevypotis, ani se jich nezbavis liposukci atd...holt smula...

jajoun
hodnocení

Ale tak třeba trošku by se s tím dalo dělat, ne?Já jsem s tím strašně nespokojena a nedokážu se s tím smířit. Je to blbé, vím, ale i když se třeba partnerovi líbím a říká mi to, tak mě to občas i rozhodí a zase nad tím začnu více přemýšlet...Asi jsem magor

Me se nelibi veci..predevsim ja..:D

Ja taky bojoval 3 roky s nemoznosti pribrat (tuk,sadlo,speky) a bohuzel nic krmil jsem se vsim moznym a holt mam smulu geny neoblafne nikdo..

1jara*

Myslím že to není tak hrozné jak si myslíte. Kdyby jste jedla jen zeleninu a pila jen vodu tak by to bylo k ničemu. Geny sama nezměníte. Běhat v igelitu a shodíte jen vodu. Pozor ale na JOJO efekt.

claire*
hodnocení

0x

Podle Vaší výšky a váhy máte BMI 18,6. To je taktak v normě, ale jak shodíte, tak jste v podváze. Čili podle těchhle parametrů jste v pohodě, máte minimální riziko vzniku chorob souvisejících s nadměrnou/nedostatečnou stravou :) Sportujete hodně, to je taky príma. Ale ty geny, ty geny. Kolegové výše mají pravdu, s tím prostě nic neuděláte.

Chce to jiný pohled! Víte, jaký zadek má Jennifer Lopez? A jaký je to sexsymbol! Viděla jste někdy zadek Marilyn Monroe (prý oblékala velikost 42)? Buď te v pohodě, pyšná na svoje tvary ;)Když nepřítele neporazíš, přidej se k němu - a tak mějte ráda svůj zadek a svá stehna. Říkejte si : "Kdyby byla móda velkých zadků a stehen, je ze mě královna krásy. A copak vím, kdy ta móda přijde?" Trendy se mění, třeba to bude příští sezona *hej*

riky99*
hodnocení

0x

Mám stejný problém a žiji s tím již dlouho :) a čím jsem starší, tím míň mi to vadí . Hlavní je ta aktivita a veselá mysl. Genetiku hold člověk neporazí. Moje zkušenost je moc ty problémové partie neposilovat, jen se tím zvětší.Pokud máte svaly a zpěvněná stehna a zadek , tak např. Spiningem apod. si je akorát ještě zvětšíte. Takže sportujte, ale nezaměřujte se na problémové partie, ale komplexní protahovací cvičení . Jinak chlapům se to fakt líbí a těm co mají širší boky se také líp rodí. Teď Vás to asi nenadchne, ale jednou to možná oceníte.Důležité je mít se ráda jaká jste a jaká jste přišla na svět. ;)

hodnocení

0x

Nemyslím, že by festovnější sokl byl pro krásu rozhodující. Lidé, kteří nejsou spokojení se sebou, jsou protivní, protože pořád řeší nějaké své pocity. A v podstatě to, co se jim nelíbí, ani není nehezké, je to jen jejich pocit. A přitom se líbí, třeba právě pro tohle. Kdybys měla menší zadek, vůbec by ses tomu svému nelíbila. *jasne* Člověk není estetický objekt jako třeba váza nebo socha. Člověk je hezký nebo krásný tím, jak se pohybuje, mluví, směje se, jak voní atd atd. Řekni, o kolika krásných manekýnkách jsi slyšela, že jsou se svým partnerem mnoho let šťastné?*placni* Užívej si mládí, života, práznin a vykašli se na zrcadlo. Oči tvého chlapce ti řeknou, jaká jsi. A prosím tě, nevnucuj mu myšlenku, že máš od pasu dolů nehezkou postavu! Mohl by tomu uvěřit.

jajoun

Tak zas ne, to ja bych nikdy neudelala mu to vnucovat nebo tak, jen proste obcas, kdyz rekne, treba prdelko nebo tak, tak me to prijde divne...

1jara*

Určitě vám neříká prdelko kvůli zadku! *srdce*

sebod*

Můj přítel je sportovec,má dva metry, je samý sval a šlacha :D. Mě ja padesát, zadničku mám - no pěknou *smich*. Do sportovní postavy mám hóóódně moc daleko. A přece je nám spolu moc krásně A i on mi říká prdelko :D. Tak se přestaň kvůli tomu trápit, nebo z Tebe bude jednou protivná, neurotická ženská *bum*. Některýmu chlapovi se líbí hubeňouři *frajer*, jiným zase plnoštíhlé (i více plno než štíhlé). Víš, chlap, který si hledá jenom "manekýnku" není dobrý pro život. Může se cokoliv stát a manekýnka o svoji krásu příjde. A jestliže mezi nimi chybí opravdová láska, tak stávající manekýnka je nahrazena novou. Vztah, který je založený na hlubších základech toho přežije daleko víc. *slunce*

malvinka*

sebod taky si chceme ohřát očko pohledem *smich* přidej foto pata a patašona prosííííííím

sebod*

Malvinko. Na takový foto neexistuje formát:). Buďto jsem tam celá já, ale příteli se na foto nevejdou ramena a hlava. Nebo tam je celý on a ze mě je tam jen půlka *smich*

sa*
hodnocení

0x

tak si mysli ze ses tlusta krava a opravdu ji budes...:)

sa - to se nedělá. Takhle reaguj někde jinde. Ne u nás!*bum*tazatelka ti nic neudělala, nic ti nedluží, tak toho nechej!

eulalie*
hodnocení

0x

No a není to náhodou i tím, jak moc sedací část těla a nohy posiluješ? Co když Ti tam narostla svalová hmota? A jestli máte v rodině -dle Tebe - "koňský spodek těla", tak s tím prostě asi opravdu nic nenaděláš. A propó - víš kolika mužům se líbí ženy, jejich zadní partie jsou prostě takové jako větší? Navíc - slovanská ženská postava je holt silnější v bocích. Opravdu hodně záleží i na stavbě kostry. Jsi mladá, je mi jasné, že chceš mít dokonalou postavu. Ale - pozorně se podívej kolem sebe - zdá se Ti, že většina českého národa je opravdu dokonalá? Jestli ses zhlédla v digitálně upravených fotkách modelek v různých časopisech, tak otevři oči! Realita je opravdu jiná. Začni se mít ráda taková, jaká jsi. A nemysli si, že kdyby se Ti náhodou podařilo dosáhnout kýžených proporcí, že budeš najednou happy. Raduj se z toho, že jsi zdravá, mladá a máš celý život před sebou. Co by za to někdo dal, i za cenu velikého zadku :)

doplněno 29.07.10 13:06:

promiň za to tykání :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]