Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už třetím rokem hraji florbal, jsem brankář. Problém je, že se mi poslední dobou vůbec nedaří a ztrácím motivaci. Bohužel nejsem splachovací povaha takže si i jednu moji chybu v hlavě vyčitám a přehrávám i další den po tréninku/zápase. Ke všemu se aji přidaly problémy doma (zde nechci rozebírat), které se táhnou od mých 8 let a zatím nekončí, takže skoro každý den probrečím a v myšlenkách se snažím najít nějaký smysl života, protože mám pocit, že můj žádnej pořádnej nemá. Poslední dobou mám sebevražedné myšlenky ale nic jsem ještě neudělal.
Takže bych se chtěl zeptat, jak může takhle mentálně labilní člověk znovu získat motivaci a začít si v bráně věřit a případně, jak se na tréninku soustředit jen na florbal a né na to co se děje doma. (jednoduše řečeno, jak se dát do pohody)
Díky všem za sebemenší radu.
BTW : Florbal mě baví
Jak zmiňuješ sebevražedné myšlenky, tak to je na psychologa nebo psychiatra. Jestli bez placení, čili na pojišťovnu, pak požádat svého obvodního lékaře. On dá doporučení. Nebo jsou ve městech Centra duševního zdraví a tam je to taky bezplatné. A klídek. Dneska už je taková návštěva běžná záležitost. Více sportovců takto postupovalo. A fakt to pomůže.
Promluv si s trenérem, zkus mu trochu nastínit situaci, případně si dej nějakou pauzu, než se dáš dohromady.. pokud to nepůjde, zkus přestoupit.
A jsi si jistý, že je to pro tebe v brance to nejlepší? Tam musíš být soustředěný, jinak nic nechytneš a klukům to budeš kazit. Syn byl také v brance, pokud by se nesnažil, dali by mu to ostatní sežrat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.