Nejste přihlášen/a.
Hraju fotbal za jednu vesnici, uz asi 8 let, cim starsi jsem tim vic me to nebavi. Potreboval bych radu jak rict trenerovi, ze chci skoncit s fotbalem. Rodice uz to vi, ze chci skoncit jenom jsem se neodhodlal to rict trenerovi. Je mi 15 let.
Budu rad za kazdou radu Dekuji.
Naprosto ti rozumím, někdy to není lehké, protože cítíš odpovědnost, chceš se rozloučit slušně a trenéři někdy bývají hodně ostří. Vůbec se toho neboj, začni tím, že to pro tebe nebylo úplně jednoduché se rozhodnout, ale že bys chtěl do budoucna pozměnit své zájmy a že tedy končíš. Poděkuj mu za všechno, co ti předal, a že přeješ, aby se jim dále dařilo a že budeš jejich úspěchy sledovat, protože jsou to nadále tví kámoši. Dál bych to nerozmazával, pokud by tě přemlouval, trvej na svém a opakuj dokola, že ses už rozhodl a že jsi tak domluvený i s rodiči.
Hezky napsané. Kluk si uvědomuje, že trenérovi i spoluhráčům způsobí potíže. Na to ale musí být všichni nějak připraveni, protože se to stává i ve velkých klubech. Pořád je tohle lepší, než kdyby vážně onemocněl. To by si taky měli poradit. Holt na té vsi každá noha dobrá. Tohle je věk, kdy nastupují žáci na střední školy a ten přináší změny. Kolikrát se rozhoduje mezi dvěma týmy nebo mezi dvěma sporty.
A nechceš si to ještě rozmyslet, už tolik roků si se tomu věnoval, máš určité zkušenosti. Aby ti to potom nebylo líto a fotbal ti chyběl. Ale jestli chceš fakt skončit, normálně mu to řekni na rovinu, své důvody, prostě řekneš pravdu, tak jak to cítíš. Možná tě bude i přemlouvat, jestli si dobrý hráč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.