Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky plasť

Od: kenav odpovědí: 5 změna:

Jake jsou zkusenosti s plášti Mitas,spousta prodejcu je vubec nevede.Nekteri tvrdi ze je to šunt,ja zas nepotrebuji top plášť za1000k

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

0x

Já jsem značku neřešil,ale stále jezdím na pláštích se zesílením,nikdy jsem nedostal defekt,záruka je 2 roky na propíchnutí,plášť stál 850 Kč.

jabraka*
hodnocení

0x

Firma má dlouhou tradici,pochází z oidbočky fy BAŤA v Náchodě.nazvané RUBENA.Myslím,že si nezadá se západními firmami,navazuje i na otrokovické pneuContinental ,dříve Barum.(zkratka pochází z Baťa,Rubena Matador),a bratislavský Matador.Směsi a recepty na ně byly dříve centralizovány,takže pak jde o to,jak je reklama potlačí.

JABRAKA

arny1
hodnocení

0x

Levné od Mitas jsou opravdu šunty.Dražší jsou v pohodě(odzkoušeno).

cyklista
hodnocení

0x

Ja koukam dost po vaze. Vaha kol jakozto rotujicich casti je na jizde znat. Takze kupuji plaste s kevlarovou patkou a plaste lehci a rychlejsi i za cenu jejich castejsi vymeny. Posledni roky vybiram mezi Schvalbe a Continental (Race Ralph, Race King). Pokud mas uzpusobeny rafek, vyzkousej bezduse. Muzes foukat mene bez rizika cvaknuti a kolo je komfornejsi.

hodnocení

0x
Jezdím Continental ultra sport 2 kevlar a spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]