Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na svaly na zápěstí?

Od: kubajs odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám takový problém, do fitka chodim rok a půl začínal jsem s 56kg a ted mam 74kg, je mi 17 ale hrozně mě štve že mam hubeňounký zápěstí, hledal sem i nejaký cviky nebo něco jak to zvětšit aspoň trochu, byl bych moc rád za nějakou radu, a nebo třeba jestli by pomohl taková ta věc na "posilování prstů a zápěstí"? Předem děkuju za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smode*
hodnocení

3x
Dobrý den. Vzhledem k tomu že se jedná o místo kde o velikosti rozhoduje především stavba kostí, nemá smysl se tím příliš trápit. Nic moc s tím neuděláte. Naopak se na to musíte dívat z té dobré stránky: vycvičené tělo vypadá v kontrastu s drobným zápěstím ještě daleko lépe. Řešíte podobnou situaci jako by si stěžovala mladá dívka například na to že má moc úzký pas a její prsa tak vypadají "příliš velká" :)
kubajs
hodnocení

dekuju moc za odpověď!

grznarfg
hodnocení

1x
Čus v první řadě si zlepší tréninkový plán jinak na zlepšení předloktí (i se zápěstím ) ti jedině můžu doporučit bicepsove zdvihy NADHMATEM užší úchop ne na šíři ramen (EZ osa ideálně ) styl provedení je ruce i s lokty co NEJBLÍŽE k tělu a jedeš pouze do L (nejdeš až dolů jen jako by po střed pasu cca a nahoru) necvičí žádné hovadiny typu gumové kolečko ( mačkání) ani nic na kladce
kubajs
hodnocení

Děkuju mic, zaměřím se na to !

liska5
hodnocení

0x

Jste takový somatotyp. Odborně více ektomorf. To jsou pěkné postavy! Nelíbí se mi přehnaná svalovina budovaná jen na odiv. Dokonce podle šířky zápěstí a kotníků se usuzuje, jaký má člověk základ své konstituce. Naopak lidé silní od přírody se už v dětství vyznačují širším zápěstím a většém obvodem v kotníku. Těm se zase hůře hubne. Mají, jak se říká, těžké kosti. Zápěstí jsou samá šlacha, tam moc hmoty nevybuduješ. Ty posilovací pružné kroužky lze mačkat. Posílíš ale akorát úchop,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]