Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita elektrokola Moundfield

Od: cyklo odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,prosím ,jaký máte názor na elektrokola zn. Moundfield.Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím.

Zjišťoval sem na netu to samý a údajně je kvalita dost dobrá. Moundfield je ale jediná firma v ČR která prodává elektrokola bez baterií. Baterie si musíte dokoupit. Většinou ale mají na každý kolo na výběr zedvou baterií. Lujs

doplněno 10.08.20 07:57:

Já to myslel tak že všechny ceny elektrokol MTF na letácích nebo na netu jsou uváděny bez baterií.

Ty se musí kupovat zvlášť.

liska5

Není pravda, já mám el-kolo z Mountfieldu a koupeno s baterií.

Městské kola jsou již obvykle bez baterií, ta se platí zvlášť a jsou na výběr dvě kapacity. Ty dražší, které mají baterii již v rámu jsou jako celek.
liska5

Mám městské MTF GRAND 1,0 power. za 24.490,- . Koupeno v akci loni na jaře. S baterií, samozřejmě.

Mám ještě treka. na něm jezdím víc.

No a běžte se podívat teď. Sestra by chtěla elektrokolo a když jsem viděl cenu za 15tis hned jsem jí ho chtěl vzít :)

hodnocení

0x
Vypadá to, že cena je adekvátní..od 30 do 80tis a odpovídá tomu, co je na kolech použito. Tudíž elektrokolo za 30tis odpovídá klasickému kolu někde kolem 12-15tis., to dražší potom klasickému kolu někde kolem 35-40tis.

hodnocení

0x

Ostatní prodejci elektrokol se děsili, když jsem se jich na stejné téma ptala. A nikdo z nich el. kola nebude servisovat.

Tak radši koupit kolo u českého prodejce.

Bez ohledu na kvalitu mountfieldu - proč by prodejci doporučovali konkurenci?
liska5

Na první servis se jede do Mountfieldu po určité době od koupě nebo po určitých kilometrech. Zkontrolují, seřídí, dotáhnou pár matek. u mne jen na stojanu. Na dalším se dohodnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]