Nejste přihlášen/a.
Krásný den.
Zajímalo by mě, jestli sledujete wrestling, protože za mě se jedná o velice zvláštní a unikátní sport, který na jednu stranu může, ale na druhou nemusí být předem domluvený při zápase v ringu. Koukal jsem a nejvíce mě zaujal Hulk Hogan, který zároveň působil i jako herec (leč průměrný, ale přece) a baskytarista.
Tuhle jsem si našel, že i nynější hollywoodská hvězda Dwayne ,,The Rock"Johnson si při zápasech zažil své, což jsem předtím vůbec nevěděl. Nejvíce se mi asi líbí jednotlivé údery, tahy a vítězný "knockout". Jak to vidíte svýma očima?
ZDROJ: tvguru.cz/...
Ale probůh, wrestling přece není sport jako takový. Kdo tomu věří, musí být hodně naivní Je to exhibiční cirkus pro diváky, atrakce. Chvaty, údery, rány lavicí po palici, hození přes provazy na stůl "rozhodčích" a jiné rádoby brutální záležitosti, to všechno je kašírované. I když je to velký byznys...
Jak pise Ernie.
V roce 1999 dostali v WWE uzasny napad na prilakani divaku a to ten, ze viteze sampionatu postavi do ringu proti boxerovi.
V podstate ten wrestler vyhral ten WWE sampionat za trest.
V ringu na nohou vydrzel celych 14 sekund, coz se musi uznat, ze proti profi boxerovi je docela dost, behem kterych nepredvedl lautr nic.
-
Ono se sice da rict, ze je nefer postavit kohokoliv proti profi boxerovi a bude to jiste pravda, pac boxeri jsou schopni snaset obrovske rany a zaroven maji extremne silne ruce, ale clovek by tak nejak ocekaval, ze typek predvede alespon neco, kdyz prichazi z "bojoveho" sportu.
To i ten McGregor predvedl vic.
Takze asi tolik k wrestlingu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.