Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete wrestling? Myslíte, že je sport nedoceněný?

Od: barry17* odpovědí: 8 změna:

Krásný den.
Zajímalo by mě, jestli sledujete wrestling, protože za mě se jedná o velice zvláštní a unikátní sport, který na jednu stranu může, ale na druhou nemusí být předem domluvený při zápase v ringu. Koukal jsem a nejvíce mě zaujal Hulk Hogan, který zároveň působil i jako herec (leč průměrný, ale přece) a baskytarista.
Tuhle jsem si našel, že i nynější hollywoodská hvězda Dwayne ,,The Rock"Johnson si při zápasech zažil své, což jsem předtím vůbec nevěděl. Nejvíce se mi asi líbí jednotlivé údery, tahy a vítězný "knockout". Jak to vidíte svýma očima?

ZDROJ: tvguru.cz/...

Sledujete wrestling? Myslíte, že je sport nedoceněný?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Ale probůh, wrestling přece není sport jako takový. Kdo tomu věří, musí být hodně naivní :) Je to exhibiční cirkus pro diváky, atrakce. Chvaty, údery, rány lavicí po palici, hození přes provazy na stůl "rozhodčích" a jiné rádoby brutální záležitosti, to všechno je kašírované. I když je to velký byznys...

hodnocení

0x
Ja na něj koukám už celá léta a za nej Hvězdu a svého oblíbence mám :
cs.m.wikipedia.org/...
Je to taková dost fyzicky náročná hra leč co za ta léta sleduju stává se víc a víc brutálnější
Holt lidi si to žádají a byznys je byznys
26.07.20 15:57
Sledujete wrestling? Myslíte, že je sport nedoceněný? #2

bulik*
hodnocení

0x

Wrestling je komedie !

hodnocení

0x

Jak pise Ernie.

V roce 1999 dostali v WWE uzasny napad na prilakani divaku a to ten, ze viteze sampionatu postavi do ringu proti boxerovi.

V podstate ten wrestler vyhral ten WWE sampionat za trest.

V ringu na nohou vydrzel celych 14 sekund, coz se musi uznat, ze proti profi boxerovi je docela dost, behem kterych nepredvedl lautr nic.

-

Ono se sice da rict, ze je nefer postavit kohokoliv proti profi boxerovi a bude to jiste pravda, pac boxeri jsou schopni snaset obrovske rany a zaroven maji extremne silne ruce, ale clovek by tak nejak ocekaval, ze typek predvede alespon neco, kdyz prichazi z "bojoveho" sportu.

To i ten McGregor predvedl vic.
Takze asi tolik k wrestlingu.

No, ale ortodoxní wrestleři nejedou údery, to je, jakoby jste postavil proti sobě judistu a karatistu a jako pravidla dal pouze údery a kopy. Jinak v prvních UFC byli wrestleři a docela to tam rozsekali. Tuším Ken Shamrock a Mark Coleman.

Tyjo, to bylo nejlepší KO co jsem viděl jedna bomba a nazdar *haha*

hodnocení

0x
V názvu otázky máš slovo navíc. Místo nedoceněný měl už být otazník.Pak na otázku..myslíte si že to je sport? Odpovídám, ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]