Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praní outdoor. oblečení

Od: vlajami* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mohu použít na funkčí prádlo a outdoorové oblečení obyčejný perwwol (tzn. na jemnou tkaninu)? Zapomněla jsem koupit speciální prací prášek a potřebuju vyprat *zed*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Nedoporucuju, lepsi bude vyprat to bez prasku a na jemny program. Pokud to neni extra zaprasene, voda uplne staci. Pro odstraneni zapachu muzete pridat lzicku jedle sody misto prasku.
vlajami*
hodnocení

Díky, to je pravda. Zapomněla jsem na sodu a ocet ...

hodnocení

0x

Jo, klidně. Já peru jemné prádlo i s obyčejným šamponem a vždy se to vypralo.

re4zon
Jemne pradlo neni totez co outdoorove a funkcni obleceni. A nejde o to ze se to nevypere, ale ze se to znici. Neni nic lepsiho, nez si udelat z prodysne nepromokave bundy plastenku.

hodnocení

0x

Takové oblečení peru už roky s běžným práškem na 30 stupňů a kratší program a neutrpělo. Řídím se cedulkou.

hodnocení

0x
Taky bych vyprala na jemný program s trošičkou obyč prášku. Hlavně bych NEdávala aviváž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]