Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptat,jak správně cvíčí poctivý sportovec každý den doma,Myslím kliky břicho atd.Jak to má probíhat?Chodím i do fitka 3 dny v týdnu,ale říkám si,že bych chtěl ještě máknout doma,Tak ráno jak to má probíhat?jestli mi někdo rozumí,potřebuji poradit,Abych si udržel fyzičku,Jestli je tady nějaký blázen co mi poradí?Třeba ráno vstane,dá si kliky,pak břicho,Prostě potřebuji system,děkuji.
Tak když přijdu z fitka tak jsem zmakanej to je jasný,A nebo bych mohl zkusit doma to kardio cvičení ,když nechodím ty dny do posilky to je pravda,Tak kliky mužu dělat každý den i cviky na břicho?
Ahoj, já tedy do fitka nechodím vůbec ale cvičím pouze doma. Každopádně ráno běhám na běžeckém pásu a večer na rotopedu. Určitě je fajn tento základ doma mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.