Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém s přibíráním

Od: rudolff odpovědí: 5 změna:

Měřím 185 a mám 67,5kilo chtěl bych do měsíce přibrat minimalně 8kilo .. potřebuji nějaky rady tipy a zkušenosti hlavně .

Nebo třeba nějaké jídlo které bych mohl jíst každý den z čeho se hodně nabíraj kila (jestli to jde nezdravým zpusobem ) *zed* mám břícho ale ruce jako tyčky a nohy taky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Začněte posilovat.

etana*
hodnocení

0x

Posilování, nic jiného nejde, a nějaké výživové doplňky k tomu. Když se budete cpát hamburgry, přiberete, ale naroste vám jen pupek, nohy ani ruce nezesílí. Kromě toho se mi nezdá, že byste měl nízkou váhu, syn ještě vyšší váží těsně nad sedmdesát, ale cvičí a figuru má jak víno.

hodnocení

0x

Posilovna, kvalitní jídlo a hlavně klid bez stresu a s dostatkem odpočinku.
Když jedno z toho vynecháte, nebude to fungovat.

hodnocení

0x

Do měsíce 8kg to bude většina tuk, nevadí? Pak je to tedy 2kg každý týden a to musíte každý den sníst o 2000kcal navíc k tomu co jíte.

Co je 2000kcal? Denně cca 0,5kg salámu vysočina nebo 0,4kg maďarské klobásy nebo 0,6kg sýr ementálu 45% atd.

Ale musí to být navíc k tomu, co běžně jíte! Ale za mě je to blbost. Užívejte toho, že můžete jíst víc a nejezte kvůli tomu, abyste nabral jen tuk. Protože za měsíc nejde přibrat víc než kilo svalů a to byste musel docela makat a mít dobrou stravu.

Lepší si každý den přidat 500kcal a za měsíc uvidíte jestli se něco děje a pak podle toho pokračovat. Samozřejmě ideálně k tomu nějaký sport (pokud intenzivní pak přidejte 1000kcal denně).

brook
hodnocení

0x

Ahoj, určitě začni navštěvovat posilovnu a hodně cvič, do toho přijímej všechny potřebné výživové zdroje - hlavně proteiny, můžeš poté zkusit nějaké proteinové nápoje. Celkově musíš hodně jíst. Důležitá ale je ta posilovna, ruce a nohy jen tak jídlem nenabereš, tím nabereš akorát břicho :) Doporučuji zkouknout nějaká videa na youtube o cvičení, aby ses vyhnul nějakým chybám, které by výsledek ovlivnily. Pokud umíš anglicky, nejlepší je shlédnout videa od zahraničních trenérů, kteří dávají rady právě k tvojí situaci :) Pokud si to můžeš dovolit, můžeš zkusit nějakého výživového poradce. Jinak určitě najdeš někoho i na tiktoku, například _itsnate bude přidávat tipy, jak přibral - také původně byl jak tyčka. Stačí se porozhlédnout :) Držím palce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]