Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MALÁ rodinná posilovna v Praze

Od: erggvfdtg odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

Dopočili byste mi prosím nějakou malou posilovnu s rodinnou atmosférou v Praze? Posilovny typu JohnReed , formfactory , palmovkafitness mě už vážně unavuje.

díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubaa
hodnocení

0x

Jasně, není problém :) cca v jaké části Prahy bydlíš?

cvicenecejkejej
hodnocení

Ahoj, je mi v podstatě jedno do jaké části Prahy bych jezdil cvičit. Jsem z Liberce a v Praze jsem v rámci služební přípravy u PČR , tak bych alespoň viděl kus Prahy :D

Jsem zvyklý na naši malou Sokolovnu kde se v podstatě většina z nás zná, je to rodinná atmosféra a něco podobného bych chtěl i v Praze ale nejsem si jistý tím že přesně tohle v Praze najdu... Nějakou zapadlou posilovnu o které moc lidí neví :D

Ale vyloženě na tom netrvám pokud taková posilka nebude tak prostě nějakou kam si můžu v 7 večer jít zacvičit a nebude tam 100 lidí.

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]