Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda hraju tenis rekreačně ale nemám kde a s kým. Vím že třeba ve městě kde bydlím se hraje florbal ..ale za prvé nemám s kým a nevím kde dá se někam já nevím přihlásit registrovat kde se hraje tenis pravidelně? Mám doma rakety ze sportu a hrávala jsem jednou za rok na dovolené .
Prosím Královéhradecký kraj.. ideálně.. okolí Hradec Králové plus mínus do 1h autobusem. Děkuji za nápady.
Prosím Královéhradecký kraj.. ideálně.. okolí Hradec Králové plus mínus do 1h autobusem. Děkuji za nápady.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
doplněno 15.06.20 06:54: P.S.: Můžete si také zaplatit trenéra a trochu se zdokonalit. Nicméně pokud od určitého věku (10 a více let) se tenis v podstatě již nedá pořádně naučit. Ale o něco zlepšit se pochopitelně můžete.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]