Dobrý den, ráda hraju tenis rekreačně ale nemám kde a s kým. Vím že třeba ve městě kde bydlím se hraje florbal ..ale za prvé nemám s kým a nevím kde dá se někam já nevím přihlásit registrovat kde se hraje tenis pravidelně? Mám doma rakety ze sportu a hrávala jsem jednou za rok na dovolené . Prosím Královéhradecký kraj.. ideálně.. okolí Hradec Králové plus mínus do 1h autobusem. Děkuji za nápady.
Kde? Na kterýchkoliv komerčních kurtech. Registrovaná být nikde nemusíte. Ale pokud nemáte spoluhráče, ano, to je problém. Pokud jste hrávala 1x za rok na dovolené, bude vaše úroveň hraní (bez urážky) někde na úrovni 7 letého tenisty. Je tedy otázka, zda seženete někoho, kdo je na tom stejně. Jinak si nezahrajete ani Vy, natož ten druhý. doplněno 15.06.20 06:54: P.S.: Můžete si také zaplatit trenéra a trochu se zdokonalit. Nicméně pokud od určitého věku (10 a více let) se tenis v podstatě již nedá pořádně naučit. Ale o něco zlepšit se pochopitelně můžete.
Pravidelně se dá hrát huraliga, kde bývají tenisté různých úrovní. Ale jestli chcete někoho jen na pinkání, tak spousta klubů má na stránkách část "hledám spoluhráče" anebo existují i weby na hledání spoluhráčů. Stačí googlit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.