Zdravím, nejsem cyklista, spíš to řeším na moto duších, ale jaky je rozdíl mezi oranžovými a modrými záplatami na duši? Když osobně mám neco pichlyho, obrousim lehce okolí dítky, otřu hadříkem, nanesu lepidlo a po cca 1-2 minuty dám záplatu a přitlačim. Když je to modrá, tak drží krásně a všechno je v pohodě, ale oranžová nikdy. Oranžová se lepí nějak jinak? Nebo je to prostě aušus? Ještě nikdy se mi s nj nepovedlo nic zalepit a naneštěstí v okolních krámech převažují oranžové
Byl jsem nucen zalepit docela dost defektů a barvu u záplat jsem nikdy neřešil, popravdě mě ani nenapadlo, že by v tom byl nějaký rozdíl. Měl jsem za to, že barva se liší podle výrobce, ale že na funkci to nemá vliv a to si myslím pořád. Loni jsem koupil samolepící a zatím žádný defekt neměl, tak třeba fungují tyto preventivně
doplněno 10.06.20 06:51:
Teď mě napadlo - kdo s tím máte zkušenost, jak dlouho ty samolepící záplaty vydrží funkční?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.